Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Schoonmaakmiddelen voor  horecabedrijven, Groveko adviseert op maat

Er zijn maar weinig branches waar een schoon interieur, een schone keuken en schoon sanitair zo’n indruk maken als in de horeca. Groveko helpt u de juiste schoonmaakmiddelen en apparatuur te kiezen voor uw schoonmaak-uitdagingen.

Reinigingssystemen voor professionele keukens en horeca

In de horeca is de keuken of de bar de plek waar het om draait. Hier worden heerlijke gerechten bereid en smakelijke cocktails gemixt. Een schone, HACCP-conforme, werkplek is dan essentieel om kwaliteit te kunnen garanderen. Groveko biedt een breed assortiment schoonmaakmiddelen voor de keuken, van Oven & Grill reinigers, ontvetters, friteuse reinigers tot handzepen in kleur gecodeerde dispensers en desinfectiemiddelen. Voor de vaatwas biedt Groveko u  diverse automatische doseersystemen, waarmee u met een zeer laag verbruik een optimaal resultaat realiseert. Deze slimme doseersystemen worden in bruikleen aangeboden en vakkundig geïnstalleerd en onderhouden door onze eigen servicedienst. Natuurlijk met een 24/7 servicenummer, want bij Groveko begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk de continuïteit is binnen uw zaak.

Horeca-Reiniging-Gastvrij

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Restaurant, café of sportkantine, hetzelfde probleem, een andere oplossing

Veel mensen zullen het misschien niet beseffen, maar de ene horecagelegenheid is de andere niet. Neem bijvoorbeeld het sanitair. Een café vraagt om snelle oplossingen en hele robuuste zeep- en handdoekdispensers of handdrogers die tegen een stootje kunnen. Natuurlijk leveren we ook een flink toiletblok om het drukke bezoek van de urinoirs te kunnen verwerken. En een sterrenrestaurant vraagt om elegante oplossingen, verrassende luchtverfrissers en superzacht toiletpapier. Het ene bedrijf heeft behoefte aan eenvoudige placemats en het andere aan luxe servetten. Beide bedrijven verlenen in de basis dezelfde soort diensten, maar vragen om totaal verschillende oplossingen. Groveko helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.