Onderwijs

 

Haal het maximale uit het beschikbare budget met Groveko. Wij zijn jouw partner bij het maken van optimale keuzes voor onderwijsinstellingen. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Met onze circulaire oplossingen zijn we toonaangevend op het gebied van innovatie, milieuvriendelijke producten, kennisoverdracht en het optimaliseren van middelen voor maximaal resultaat. Onze oplossingen voor papier en zeep bieden de beste handhygiëne voor jouw specifieke situatie. Als je een aanbestedingstraject ingaat, kunnen wij je een voorstel doen op basis van onze totaaloplossingen die niet alleen geld besparen, maar ook werk uit handen nemen


Innovatieve en duurzame partner ✓

Totaalleverancier ✓

Aangesloten bij Best Deal ✓

Advies op locatie ✓

Robots in het onderwijs

De inzet van Ecobots

 

In het onderwijs is er een toenemende uitdaging met betrekking tot vervuiling door het vele in- en uitlopen van mensen, vooral bij slecht weer waarbij zand en vuil een extra probleem vormen. Daarnaast is er ook een tekort aan schoonmaakpersoneel. Gelukkig bieden autonome schoonmaakrobots een efficiënte oplossing. Door gebruik te maken van deze robots kun je zorgen voor een schoon en hygiënisch vloeroppervlak van hoge kwaliteit. Wil je meer te weten komen over de succesvolle implementatie van robots in het onderwijs? Lees dan de gedetailleerde klantcase van Campus aan de Lanen en ontdek hoe de inzet van robots het schoonmaakproces revolutioneert.

 

Campus aan de Lanen

Onze robots in het echt zien? Vraag een gratis demo aan.

Geen omkijken naar voorraden & bestellen

Eenvoud en snelheid met bestellen

 

Wil je je tijd zo efficiënt mogelijk besteden? Dan is het automatiseren van het bestelproces voor schoonmaakmiddelen de ideale oplossing. Met het Groveko Smart Delivery System wordt het bestellen van schoonmaakmiddelen geautomatiseerd. Elke werkkast is voorzien van een unieke QR-code en er is een vastgestelde minimum en maximum voorraad voor de producten die besteld kunnen worden voor die specifieke werkkast. Op deze manier wordt voorraadbeheer eenvoudig en efficiënt, waardoor je tijd bespaart en altijd voldoende voorraad hebt.

 

Het GSDS bestel- en leversysteem

Papierdispensers in bruikleen

Flexibel inzetbaar en moderne uitstraling

 

Papierdispensers zijn een uitstekende keuze vanwege hun vele voordelen. Ze zorgen voor een hygiënische oplossing bij het drogen van handen, bieden gebruikers gemak en zijn bovendien duurzaam omdat ze gemaakt zijn van gerecycled papier. Bij Groveko bieden we de mogelijkheid om papierdispensers in bruikleen te nemen. Dit betekent dat je direct voldoende papierdispensers tot je beschikking hebt, zonder dat je hierin hoeft te investeren. Dit bespaart niet alleen kosten, maar stelt je ook in staat om te profiteren van hoogwaardige papierdispensers.

 

Onze dispensers

Leasen van machines

Mogelijkheden op maat

 

Het leasen van machines heeft tal van voordelen. Je kunt profiteren van de nieuwste en meest efficiënte machines zonder grote investeringen in één keer te hoeven doen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud, aangezien dit vaak is inbegrepen bij het leasecontract. Bij Groveko bieden we uitgebreide leasemogelijkheden die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. Hierdoor kun je de best mogelijke keuzes maken en heb je altijd de beschikking over de juiste machines om je werk efficiënt uit te voeren.

 

Onze financiële opties

Ecodos Easy

Voor optimale dosering

 

Ecodos Easy is een intelligent en gesloten doseersysteem dat zorgt voor efficiënt gebruik van reinigingsmiddelen. Of het nu gaat om het doseren voor een emmer of een sprayflacon, dit systeem maakt gebruik van vooraf ingestelde doseringen om de juiste hoeveelheid te gebruiken. Op deze manier wordt verspilling voorkomen en behaal je altijd het gewenste resultaat. Bovendien verzamelt de dispenser waardevolle managementinformatie, die bijvoorbeeld binnen je HACCP-plan ingezet kan worden. 

 

Alles over Ecodos Easy

Duurzaamheid

Ook voor de volgende generatie

 

Juist in het onderwijs wil je voorop lopen met de inzet van middelen die onze leefomgeving zo min mogelijk belasten. Onze circulaire oplossingen zijn innovatief en dragen dagelijks bij aan het een beetje beter maken van onze leefomgeving. Door schoonmaakmiddelen hoog gedoseerd in te zetten. Dit betekent minder logistieke handelingen en minimaal verbruik van verpakkingsmateriaal. Of door slimme doseersystemen die precies die benodigde hoeveelheid afgeven.

 

Ons circulair assortiment

 

Aanvullende dienstverlening

Groveko ondersteunt

 

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen. 

 

Meer over onze diensten