Onderwijs

Het maximale halen uit het beschikbare budget. Wij helpen onderwijsinstellingen de optimale keuzes te maken. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk aspect. Met haar circulaire oplossingen is Groveko toonaangevend op het gebied van milieuvriendelijke producten, kennisoverdracht, optimale inzet van middelen en maximaal resultaat. Onze oplossingen voor papier en zeep bieden de beste (hand)hygiëne voor jouw situatie. Ga je een aanbestedingstraject in? Wij doen je graag een voorstel vanuit onze totaaloplossingen die geld besparen en werk uit handen nemen.

Totaal leverancier
Duurzame partner
Advies op locatie
Aangesloten bij Best Deal

Contact opnemen?

Vraag meer info aan
0318-63 21 85

Geen omkijken naar voorraden & bestellen

Groveko Smart Delivery System

Tijd wil je zo efficiënt mogelijk besteden. Wat is er dan gemakkelijker om het bestellen van schoonmaakmiddelen zoveel mogelijk te automatiseren. Dat doe je met het Groveko Smart Delivery System. Iedere werkkast heeft een eigen QR-code. Daarnaast is per werkkast een  minimum en maximum voorraad van de producten die voor de betreffende werkkast besteld kunnen worden. Zo wordt voorraadbeheer wel erg eenvoudig en efficiënt.

Papierdispensers in bruikleen

Wij regelen het voor je

Papierdispensers hebben grote voordelen. Ze bieden een hygiënische oplossing om handen te drogen, bieden gebruikers gemak en zijn duurzaam doordat ze van gerecycled papier worden gemaakt. Bij Groveko kun je papierdispensers in bruikleen inzetten. Zo ben je in één keer voorzien van voldoende papierdispensers, zonder dat je hierin hoeft te investeren.

Leasen van machines

Afgestemd op jouw specifieke situatie

Leasen van Machines biedt vele voordelen. Je hebt de beschikking over de nieuwste en meest efficiënte machines. Naar onderhoud hoef je niet om te kijken én je hebt niet met grote investeringen ineens te maken. Onze uitgebreide leasemogelijkheden, stemmen we af op jouw specifieke situatie. Zo weet je zeker dat de best mogelijke keuzes maakt.

Ecodos Easy

Altijd de juiste hoeveelheid

Een intelligent en gesloten doseersysteem. Dat is Ecodos Easy. Je zet reinigingsmiddelen zo efficiënt mogelijk in.Of het nu een dosering is voor een emmer of een sprayflacon. Door de vooraf ingesteld doseringen, wordt altijd de juiste hoeveelheid gebruikt. Zo voorkom je verspilling en heb je altijd het gewenste resultaat. De dispenser verzamelt dat om als management informatie in te kunnen zetten, bijvoorbeeld binnen je HACCP-plan.

Fixed & Easy

Alles geregeld voor je toiletruimtes

Schone toiletruimtes zijn belangrijk voor tevreden gebruikers en hun gezondheid. Met Fixed&Easy heb je altijd de benodigde middelen voor een hygiënische toiletruimte op voorraad.Overal binnen het gebouw worden dezelfde dispenser lijnen ingezet. Wij nemen het volledige bestelproces, het voorraadbeheer en het administratieve proces over. je weet precies waar je aan toe bent en betaalt een vaste prijs per gebruiker.

Slimme dispensers van Hagleitner

Innovatief, robuust & gebruiksvriendelijk

Met de reserve functie van de Hagleitner dispensers worden lege dispensers voorkomen. Dit voorkomt ongemak bij gebruikers en draagt bij aan de algemene hygiëne. Er zit nog meer innovatie in de dispensers, zo verzamelen ze data over het gebruik. Zo weet je precies op welke momenten de sanitaire ruimtes drukbezocht zijn en extra aandachte verdienen. De handdoek dispensers kun je zo instellen dat zij tijd vertragend werken of extra snel, wanneer er sprake is van piekbelasting.

Duurzaamheid

Zo milieuvriendelijk mogelijk werken

Juist in het onderwijs wil je voorop lopen met de inzet van middelen die onze leefomgeving zo min mogelijk belasten. Onze circulaire oplossingen zijn innovatief en dragen dagelijks bij aan het een beetje beter maken van onze leefomgeving. Door schoonmaakmiddelen hoog gedoseerd in te zetten. Dit betekent minder logistieke handelingen en minimaal verbruik van verpakkingsmateriaal. Of door slimme doseersystemen die precies die benodigde hoeveelheid afgeven.

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.