Overheid & kantoren

Schoon is belangrijk om goed te kunnen werken. Ook op kantoren. Met Groveko heb je een partner in schoonmaak die meedenkt. Samen zorgen we voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Met onze innovatieve oplossingen krijg je een hogere schoonmaakkwaliteit. En dit alles resulteert in een schone en veilige werkomgeving voor de werknemers en bezoekers.

Innovatieve en duurzame partner ✓

Eenvoudig bestelsysteem ✓

Koppeling met inkoopsysteem ✓

Advies op maat ✓

Schoonmaakrobots

Innovatie in schoonmaak

 

De Ecobots van Gausium zorgen voor een verschuiving in de schoonmaak. Het zware en intensieve vloeronderhoud wordt geautomatiseerd. Hierdoor focussen medewerkers zich op hoogwaardige en uitdagende schoonmaaktaken en worden blessures voorkomen. Resultaat is een verhoging van de hygiënestandaard, maar ook een duurzamere inzet van medewerkers. Met de geavanceerde technologie zijn realtime de prestaties inzichtelijk, navigeren de robots zonder moeite door complexe ruimtes en is veiligheid geen punt.

 

Lees alles over de schoonmaakrobots

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Beleveringsysteem

Altijd voorraad op jouw locatie

 

Bestellen voor en aanvullen van de werkkast en andere voorraadplekken kost tijd. Tijd die medewerkers beter aan schoonmaken kunnen besteden. Het Groveko Smart Delivery System neemt dit tijdrovende proces uit handen. Onze chauffeur komt langs en vult de werkkast precies aan tot de afgeproken vooraad. Zo is er altijd voldoende voorraad voor alle schoonmaakwerkzaamheden.

 

Lees alles over GSDS

Opstart- en exitservice

Begeleiding door professionals

 

Een nieuwe locatie? Of een contract dat afloopt? Daar komt veel bij kijken. Van het inrichten van sanitaire ruimtes tot het uitzoeken van de juiste werkwagen en schoonmaakmaterialen. Hier helpt Groveko bij. Met ons advies richten we samen de locatie snel en goed in zodat jouw medewerkers snel aan de slag kunnen. Daarnaast zorgen wij voor het wegvoeren van het oude materiaal. Zo heb jij een soepele opstart of laat je de locatie netjes achter.

Duurzaamheid

Op naar een circulaire economie

 

Bijdragen aan een betere toekomst begint met de kleine dingen. Groveko denkt graag met je mee om je op weg te helpen. Zo hebben we een assortiment schoonmaakartikelen die steeds minder impact hebben op het milieu en zoeken we naar alternatieve grondstoffen. Daarnaast nemen we lege verpakkingen terug die vervolgens gebruikt worden voor nieuwe verpakkingen. Zo komen we samen dichterbij een circulaire economie. 

 

Alles over Groveko en duurzaamheid

Sanitaire inrichting

Een moderne uitstraling voor elke locatie

 

Sanitaire voorzieningen zijn overal en dragen bij aan de beleving van de bezoeker. De inrichting van deze ruimtes moet daarnaast ook functioneel zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik. Groveko beidt een uitgebreid assortiment aan dispensers en vullingen. Deze hygiënedispensers bieden we naast koop ook aan in bruikleen.

 

Bekijk ons assortiment

Ecodos Easy

Efficiënt doseren

 

Altijd de juiste hoeveelheid chemie voor jouw schoonmaaktaken. Ecodos Easy biedt exacte dosering en helpt zo je schoonmaak veilig en efficiënt in te richten. Door zonnepanelen is zijn de dispensers niet afhankelijk van stroom, wat ze flexibel inzetbaar maakt. De vullingen zijn hooggeconcentreerd wat goed is voor de ergonomie tijdens het tillen, maar ook het aantal transportbewegingen reduceert.

 

Ecodos Easy inzetten 

 

Contact opnemen?

Besteloplossingen & systeemintegratie

Eenvoudig en snel bestellen

 

Het op peil houden van voorraden is arbeidsintensief. Deze tijd besteed je liever aan andere taken. Daarom helpt Groveko je met diverse bestel- en systeemintegraties. Zo zijn OCI en API koppelingen mogelijk die direct orders van jouw inkoopsysteem in ons systeem plaatsen.

 

Lees wat Groveko voor jou kan betekenen