Ecodet Compact wasmiddel

 

Een schone was. Hoe doe je dat wanneer je een hotel hebt met honderden bedden? Of als je vele cliënten hebt in een verzorgingstehuis waarvan de kleren elke week gewassen moeten worden? Onder- of overdosering en variërende wasmiddelen maken het uitdagend om altijd een schoon en betrouwbaar resultaat te krijgen. Met het intelligente doseersysteem Ecodet Compact is dit geen uitdaging meer. En dat met alleen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Datagestuurd ✓

Hoog geconcentreerd ✓

Voor elke wasmachine ✓

Optimale reiniging ✓

Slimme dosering

Ecodet Compact is geschikt voor elke wasmachine. Was je één soort texiel, dan werkt het systeem volledig automatisch. Bij standaard wasmachines met verschillende soorten was kan de medewerker het doseersysteem eenvoudig bedienen. Slimme wasmachines maken optimaal gebruik van de nauwkeurige dosering van Ecodet Compact in verschillende wasprogramma's. Daarnaast helpt Ecodet Compact met de verzamelde data jouw schoonmaak te optimaliseren. Je krijgt namelijk inzicht in het verbruik en wasprestaties zodat je kan sturen op effectiviteit, kosten, milieuprestaties en hygiëne. 

Optimale reiniging

De hooggeconcentreerde wasmiddelen zorgen voor minder verbruik, maar geven toch een schone en hygiënische was. Voor verschillende soorten texiel zijn de juiste wasmiddelen beschikbaar, evenals wasverzachters. 

Veilig en duurzaam

Doordat de wasmiddelen hooggeconcentreerd zijn, zijn de verpakkingen kleiner dan bij reguliere wasmiddelen. Dit maakt het tillen makkelijker en dus ergonomischer voor de medewerkers en zorgt voor minder transportbewegingen, ruimte bij opslag en afval. Door het design worden de vullingen volledig leeg gemaakt voor maximaal gebruik en minimale verspilling.

Eenvoud en gemak

Onze eigen technische dienst verzorgt de installatie en het onderhoud. Bovendien geven ze uitleg over het gebruik en worden gebruiksaanwijzingen bijgeleverd. Met de vooraf ingestelde knoppen is voor elke situtatie de juiste dosering beschikbaar. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare was.