Schoonmaakrobots van Groveko

 

Professionele schoonmaakrobots zijn de toekomst van de schoonmaak. De behoefte aan hygiëne, efficiëntie en duurzaamheid stijgt. De beschikbare menskracht in de schoonmaakbranche krimpt. Hoe behoud je een smetteloze omgeving met behulp van zowel mens als machine? Maak kennis met de revolutie in de schoonmaakbranche: de autonome schoonmaakrobots van Gausium Robotics.

 


Innovatief ✓

Vanaf 1000m² ✓

Flexibele inzet ✓

Op en top duurzaam ✓

Simpel en intuïtief 

Schoonmaakrobots zijn zelfrijdende schrobzuig-, veeg- en stofzuigrobots die zichzelf opladen en bijvullen en zich moeiteloos om mensen en objecten heen manoeuvreren. Veilig, efficiënt en innovatief. Maximaliseer de productiviteit en inzet van je medewerkers, optimaliseer de kwaliteit van schoonmaak en garandeer een smetteloos resultaat door de inzet van schoonmaakrobots bij jouw schoonmaakactiviteiten.

 

Service voor storingsvrij werken

Onze schoonmaakrobots behoren tot de top van de markt en kennen zeer weinig downtime. Kamp je onverhoopt met een storing? Het serviceteam van Groveko is snel ter plaatse om te zorgen dat de schoonmaakrobot binnen no time weer aan het werk is.

 

De kracht van onze robots

  • Voor iedere vloer, binnen of buiten, de juiste innovatieve oplossing
  • Ondersteunt schoonmakers en minimaliseert zo ergonomische belasting
  • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
  • Zeer hoge hygiënestandaard
  • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
  • Communiceert met Smart buildings
  • Schoonmaakrobots zijn volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
  • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
  • Flexibele inzet op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen
  • Slim management door inzage in duidelijke dashboards en rapportages via de Cloud en het eenvoudig inplannen van taken.

 


Robots bij Thermen

Wie zich ’s ochtends in alle vroegte door een van de Thermen hotels en sauna’s begeeft, zou zomaar de nieuwste leden van het schoonmaakteam aan kunnen treffen: schoonmaakrobots. Ze stofzuigen en dweilen de vloer, terwijl medewerkers zich richten op andere schoonmaaktaken.

 

Housekeeping manager Ingrid Jorritsma: “Het resultaat is een schonere omgeving en minder zwaar belaste medewerkers. Dit draagt bij aan de beleving van onze gasten én zorgt voor meer personeelstevredenheid. En dat is voor ons erg belangrijk.”

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Onze professionele schoonmaakrobots worden succesvol ingezet in:

De schoonmaakrobots van Gausium Robotics zijn het neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. De veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots worden wereldwijd succesvol ingezet in:

Zorg – Horeca – Retail – Logistiek – Onderwijs – Maakindustrie – Kantooromgevingen - Sportcomplexen

Gausium Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt professionele schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gausium Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit.

"Wij besparen wekelijks 5 uur op het zware schrob- en zuigwerk. Deze tijd kan ons schoonmaakpersoneel nu inzetten voor specialistischer werk. Het resultaat is gemotiveerder, minder zwaar belast personeel en een schonere omgeving." 

- Erik Geurtsen, Zorginstelling De Schutse

Samenwerken en hogere productiviteit

Een schoonmaakrobot vervangt schoonmaakpersoneel niet, maar ondersteunt hen. Door zwaar, belastend zuig- en schrobwerk over te nemen bijvoorbeeld. De tijd die de medewerker  hiermee bespaart kan hij inzetten voor hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact.

Schoonmaken is en blijft mensenwerk. Hoe de urenverdeling tussen schoonmaakrobots en medewerkers eruit ziet? Dat zie je hiernaast in de weergave van de urenverdeling bij inzet van de Gausium Scrubber 50.

 

Heldere businesscase schoonmaakrobots

De kosten van schoonmaakrobots? We hebben al een rendabel aanbod wanneer je de Vacuum 40 slechts 1 uur per werkdag inzet. Het voorkomen van uitval van medewerkers, het duurzaam inzetbaar maken van medewerkers, o.a. op extra, hoogwaardige schoonmaaktaken en de kansen met robots in nieuwe aanbestedingen, zorgen voor een financieel, duurzaam en maatschappelijk rendement met de robots.

 

Contact met Groveko's robotspecialist

‘Nu is de tijd voor Schoonmaakrobots - Robotica’

Heb je vragen over een van onze schoonmaakrobots, service of techniek? Bij Groveko schakel je gemakkelijk en snel met onze robot specialist. Neem contact op voor vrijblijvend advies en een slimme blik op jouw situatie. Of plan snel en eenvoudig een gratis demonstratie aan.


Eenvoudig en intuïtief

Het gebruik van de schoonmaakrobots van Groveko is intuïtief en simpel. Je gebruikt de robots één keer handmatig om de route snel te leren. Dit levert je een kaart op die je zelf kunt aanpassen. Het duidelijke Cloud dashboard geeft je gemakkelijk inzicht in de status en prestaties van jouw robots. Bovendien kun je overal de gegevens inzien, aanpassen en verbeteren. Zo verbeter je de schoonmaakresultaten continu. Uiteraard bewaren we de data op een veilige manier.

 

Veiligheid en flexibiliteit

Er is geen kans dat een schoonmaakrobot botst met mensen. Elke robot is voorzien van 2D en 3D LiDar (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en zelfs glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt de robot zich automatisch zonder dat menselijk ingrijpen nodig is. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

Duurzaamheid schoonmaakrobots

Onze schoonmaakrobots maken jouw schoonmaak duurzamer en milieuvriendelijker door een perfecte dosering van chemie en door waterbesparing. De dosering van reinigingsmiddel is afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak. De robot registreert dit en past de dosering hierop aan. Zo worden overdosering en onderdosering voorkomen. Het unieke waterfilter-systeem kan tot 70% water besparen. Dit is niet alleen goed voor de schoonmaakprestaties, maar ook voor het totale waterverbruik.

 

Innovatieve uitstraling schoonmaakrobots

Met de inzet van schoonmaakrobots zet je jouw bedrijf neer als innovatieve speler en lever je het bewijs dat jij klaar bent voor de toekomst.

Gausium Robotics

De Gausium schoonmaakrobots

Gausium Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gausium Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit. Samen met deze schoonmaakrobots til je jouw schoonmaak naar een hoger niveau.

Meer informatie?

Is je belangstelling voor schoonmaakrobots gewekt? Wil je weten welke kansen en besparingen de inzet van robots jouw schoonmaak biedt? We bespreken het graag met je in een vrijblijvend gesprek. Vraag naar de huur, koop en lease mogelijkheden. Neem contact met ons via de onderstaande knop of bel ons op 0318 - 63 21 85. Uiteraard kun je ook langskomen bij onze vestigingen in Ede, Oss en Zwolle.