Over Groveko

 

Bij Groveko begrijpen we dat schoonmaak een veelzijdig vak is, dat verschilt per sector en branche. Daarom bieden wij als één betrouwbare partner een complete oplossing voor professionele schoonmaak. Met onze diepgaande kennis van schoonmaak en een passie voor het vak, staan we klaar om aan al jouw eisen en vraagstukken te voldoen. Bij Groveko zijn we geen traditionele dozenschuiver, maar een deskundige partner die jouw schoonmaakbehoeften begrijpt. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij al jouw schoonmaakuitdagingen.

Innovatief ✓

Betrokken ✓

Duurzaam ✓

Positieve impact ✓

Missie & Visie

Ben je benieuwd waar Groveko voor staat en wat onze ambities zijn als bedrijf? Wij hebben een duidelijke missie en visie geformuleerd om hier helderheid in te scheppen. We streven ernaar om een significante rol te spelen in de maatschappij en geven invulling aan onze rol op diverse gebieden. Ontdek onze missie en visie, en hoe we deze in de praktijk brengen. Bij Groveko streven we ernaar om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

 

Onze missie & visie

Kernwaarden

Bij Groveko werken we op basis van vijf kernwaarden die we samen hebben vastgesteld. Wij zijn hier trots op, het is onderdeel van ons DNA. Het zijn de basiswaarden waar onze organisatie op drijft. Vandaar dat we ze uitdragen en met jou delen. Ze geven je een beeld van ons als medewerkers, waar wij voor staan en waarom je voor Groveko kiest.

 

Onze kernwaarden

Duurzaamheid

Bij Groveko streven we naar duurzaamheid, maar dit begrip is breed en omvat verschillende aspecten. Daarom zetten we ons op meerdere fronten continu in om een verschil te maken. We bieden niet alleen een duurzaam assortiment aan voor onze klanten, maar we werken ook aan het verminderen van onze eigen uitstoot en richten ons op verantwoord ondernemerschap. Ontdek hoe Groveko zich inzet voor duurzaamheid op verschillende niveaus en hoe wij streven naar een positieve impact op het milieu en de maatschappij.

 

Alles over ons duurzaam ondernemerschap

Certificeringen & keurmerken

Groveko is trots te kunnen mededelen dat wij de ISO 9001- en ISO 14001-certificeringen hebben behaald. Deze internationale normen bevestigen dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en milieumanagement. Bij Groveko laten we niet alleen woorden spreken, maar ook daden. Ontdek hoe wij ons inzetten om aan deze hoge normen te voldoen en hoe wij bewijzen dat kwaliteit en milieubescherming voor ons van het grootste belang zijn.

 

Onze certificeringen en keurmerken

Werken bij Groveko

Wil jij deel uitmaken van een geweldig bedrijf in de schoonmaakbranche en een positieve impact hebben? Bij Groveko zijn we voortdurend bezig met innovatie en streven we ernaar om de normen in de industrie te verleggen. Als jij gepassioneerd bent over schoonmaak, innovatie en het maken van een verschil, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij Groveko. Ontdek de mogelijkheden en kom ons team versterken voor een boeiende en uitdagende carrière in de schoonmaakbranche.

 

Bekijk onze vacatures

Onze vestigingen

Bij Groveko staan we dichtbij jou als klant, zowel in betrokkenheid bij jouw schoonmaakbehoeften als in onze fysieke nabijheid. We zijn er niet alleen om snel persoonlijk advies te bieden, maar ook om het je gemakkelijk te maken om jouw bestelling op te halen. Met onze locatie in de buurt kun je altijd rekenen op snelle en persoonlijke service. Ontdek hoe Groveko dichtbij is en klaarstaat om jou te ondersteunen met jouw schoonmaakuitdagingen.

 

Bekijk onze vestigingen