Schoonmaak

 

Een efficiënte en flexibele partner en schoonmaakgroothandel voor schoonmaakbedrijven. Of je nu schoonmaakt in woningen, kantoren, zwembaden, scholen of groot winkelbedrijven. Een schone, gezonde en veilige werkplek en leefomgeving is belangrijk. Voor jouw klanten én medewerkers. Wij helpen daarbij met een uitgebreid assortiment schoonmaakartikelen, kennis & ervaring en betrokken medewerkers.

Innovatief ✓

Afhaallocaties ✓

Eerlijk & persoonlijk advies ✓

Bestelgemak ✓

Schoonmaakrobots

Complete robotlijn voor de professionele schoonmaak

 

Groveko biedt, als enige leverancier in Nederland, een complete lijn professionele schoonmaakrobots. De Ecobot 40, Ecobot 50, Ecobot 75 en Ecobot 111 van het toonaangevende merk Gausium Robotics. Zelfrijdende schrobzuig-, veeg- en stofzuigrobots die zichzelf opladen en bijvullen en zich moeiteloos om mensen en objecten heen manoeuvreren. Efficiënt, innovatief, flexibel en duurzaam. Medewerkers kunnen zich richten op hoogwaardige schoonmaaktaken, terwijl de schoonmaakrobot het fysiek belastende, zware werk uit handen neemt. Maximaliseer de productiviteit en inzet van je medewerkers, minimaliseer de ergonomische belasting van je medewerkers en optimaliseer de kwaliteit van schoonmaak. Informeer naar de interessante businesscase en de flexibele financieringsopties op basis van huur-, koop- en leasemogelijkheden.

 

Maak kennis met de schoonmaakrobots van Groveko

Ondersteun schoonmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Beleversysteem

Focus op de juiste zaken met minimale kans op fouten

 

Dat bereik je met Groveko Smart Delivery System. Bij de werkkast hangt een unieke QR-code die de schoonmaakmedewerker kan scannen. Per werkkast is een minimale en maximale voorraad bepaald én welke artikelen voor die werkkast mogen worden besteld. Zo kunnen bestellingen zonder fouten worden geplaatst en is er altijd een goede werkvoorraad aanwezig. Zonder dat je apart alle werkkasten langs moet. Onze service chauffeur levert binnen 24 uur de producten in de werkkast af én neemt de lege verpakkingen mee retour.

 

Maak bestellen & voorraadbeheer simpel

Nieuw project?

Wij regelen het voor je met onze opstart- en exitservice

Start je een nieuw project op? Dan moeten de werkkasten worden ingericht en materialen worden geregeld. Dat kan Groveko compleet verzorgen. We inventariseren en adviseren wat nodig is. Daarnaast geven wij opstartbegeleiding en zorgen ervoor dat materialen gebruiksklaar aanwezig zijn, zodat jouw collega's meteen goed aan de slag kunnen. Machines hoeven niet aangeschaft te worden en kunnen via een leaseconstructie worden ingezet. Bij het verlaten van een locatie nemen we alle producten weer mee zodat het netjes kan worden opgeleverd.

 

Onze opstart- en exitservice

Systeemintegratie & besteloplossingen

Zo min mogelijk bezig zijn met administratie

 

Je wilt jouw tijd zo effectief mogelijk inzetten. Daarom zet Groveko sterk in op automatisering. Zo heb je de beschikking over een gepersonaliseerde bestelomgeving waarin je per locatie alle bestellingen kunt terugvinden, facturen kunt downloaden en kan bepalen welke producten besteld kunnen worden. Daarnaast bieden wij een API of OCI koppeling mogelijkheid aan om direct te communiceren met jouw ERP systeem. Ideaal, zo heb je geen omkijken meer naar correcte data in je systeem. Met deze managementinformatie weet je precies wat er speelt.

 

Kies ook voor tijdsbesparende automatisering

Ecodos Easy

Intelligente dispensers & ecologische reinigingsmiddelen

 

Altijd een juiste dosering. Dat bereik je met Ecodos Easy. Voor iedere dispenser kunnen twee standen worden ingesteld. Voor bijvoorbeeld een emmer of een sprayflacon. De vertragingstimer voorkomt dat jouw medewerkers alsnog teveel middel gebruiken. Hiermee bespaar je op middelen en dus geld. De datagestuurde dispensers verzamelen continu data die je als management informatie kunt gebruiken. Samen met de ecologische Ecodos Easy reinigingsmiddelen zet je op een milieuvriendelijke manier precies in wat nodig is.

 

Alles over Ecodos Easy

Het juiste assortiment

Uitgebreid assortiment schoonmaakproducten

 

Met het uitgebreide merken assortiment van Groveko kies je altijd de juiste schoonmaakartikelen. Of het nu gaat om reinigingsmiddelen, dispensers, schoonmaakmachines of persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij adviseren je bij het maken van de optimale keuze en kunnen helpen het aantal gebruikte middelen te reduceren. Bestellen gaat gemakkelijk in de Groveko webshop.

 

Bekijk ons assortiment

Milieuvriendelijk werken

Ecologische middelen & minimum aan verpakkingen

 

Schoonmaakbedrijven bieden wij een volledig assortiment milieuvriendelijke producten die maximaal resultaat opleveren. Zeker in combinatie met onze slimme dispensers. Onze middelen zijn hoog gedoseerd zodat minder verpakkingsmateriaal gebruikt hoeft te worden en dat zorgt voor minder logistieke handelingen. Beiden dragen bij aan een lagere kostprijs.

 

Onze circulaire aanpak

Leasen van machines

Afgestemd op jouw specifieke situatie

 

Leasen van machines biedt vele voordelen. Je hebt de beschikking over de nieuwste en meest efficiënte machines. Naar onderhoud hoef je niet om te kijken én je hebt niet met grote investeringen ineens te maken. Onze uitgebreide leasemogelijkheden stemmen we af op jouw specifieke situatie. Zo weet je zeker dat de best mogelijke keuzes maakt.

 

Lease je machine bij Groveko

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

 

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.

 

Meer over aanvullende dienstverlening