Industrie & logistiek

 

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan bestellen. Groveko innoveert continu om bestelprocessen en voorraadbeheer zoveel mogelijk te automatiseren. Daarnaast heb je binnen ons brede assortiment de keuze uit alle vooraanstaande merken. Zo vind je bij ons altijd de producten die je nodigt hebt. Natuurlijk adviseren je voor de beste oplossingen en delen wij graag onze kennis om efficiënt te kunnen werken en maximaal werkplezier te realiseren.


Innovatief en duurzaam ✓

Automatisering van schoonmaak ✓

Het juiste assortiment ✓

Op en top duurzaam ✓

Schoonmaakrobots

Voor grote oppervlakken

 

Logsitieke en industriële omgevingen hebben grote oppervlakken die veel uren zwaar schoonmaakwerk om schoon te houden. De schoonmaakrobots van Gausium nemen dit werk uit handen en zorgen dat schoonmakers tijd hebben voor andere schoonmaaktaken. De uitgebreide en betrouwbare veiligheidsystemen in de robots voorkomen ongelukken, terwijl ze door bijbehorende dockingstations volledig autonoom kunnen werken.

 

Inzet van schoonmaakrobots

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Poetspapier & poetsdoeken

Ruime keuze & advies

 

Aan professionele papierwaren worden hoge eisen gesteld. Bijvoorbeeld op het gebied van toepassing én hygiëne. Dit geldt ook voor professionele poetsdoeken voor de industrie. Zoals ontvettingsdoeken, pluisarme doeken en sterk absorberende doeken vind je in ons uitgebreide assortiment. Een juiste toepassing vormt natuurlijk de basis voor een succesvol resultaat. Onze specialisten adviseren je bij het maken van de beste keuzes voor jouw situatie.

 

Ons volledige assortiment

Industriële zepen

Voor elke toepassing de juiste handzeep


Snel en hygiënisch je handen schoon. Met bescherming van de huid om deze niet uit te drogen. Voor iedere industriële situatie zijn specifieke handzepen in te zetten om het beste resultaat te behalen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment zepen geschikt voor iedere industriële toepassing. Advies nodig? Ons specialisten adviseren je voor jouw situatie.

 

Ons assortiment zepen

Sanitaire inrichting

Robuuste industriële oplossingen


Iedere industrie locatie en indeling is uniek. Met onze sanitaire inrichting oplossingen leveren wij maatwerk voor iedere situatie. Van dispensers tot middelen, wij adviseren je bij de ideale mix. Onze producten dragen bij aan een robuust ingerichte sanitaire ruimte. Onze dispenser lijnen zijn voorzien van handige functies, zoals touch free bediening en sensoren zodat de apparaten schoon blijven.

 

Sanitair assortiment

Machines leasen

Professionele schoonmaakmachines 


Schoonmaakmachines die binnen de industrie worden ingezet, moeten betrouwbaar zijn. Het leasen van de schoonmaakmachines biedt zekerheid. Je hebt de beschikking over de nieuwst en beste machines die bedrijfszeker zijn. Doet zich toch een storing voor? Dan is onze 24/7 technische dienst snel ter plaatsen. Leasen heeft daarnaast als voordeel dat je jouw investering kunt spreiden en niet ineens voor grote investering staat.


Bekijk de financieringsopties

Een vraag aan een van onze specialisten?

Milieuvriendelijk werken

Resultaat & minder milieubelasting


De circulaire producten van Groveko zijn ontwikkeld vanuit het idee dat ze maximaal resultaat moeten leveren, zo min mogelijk het milieu mogen belasten en bijdragen aan een lage kostprijs. Door te kiezen voor de duurzame producten van Groveko zet je in op hoog gedoseerde middelen met minimale verpakkingsmateriaal en maximaal schoonmaakresultaat.

 

Kies voor onze circulaire producten

Aanvullende dienstverlening

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits


Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.


Meer over aanvullende dienstverlening