Retail

Zorgen dat de kwaliteit en hygiëne op niveau blijft. Inzicht in het verbruik per filiaal, eenvoudig bestellen en het leveren van kant en klare instructies zijn aspecten waar Groveko retail ondernemingen werk uit handen neemt. Zo zijn onze chauffeurs opgeleid om bij bezorging meteen sluitende hygiëne checks uit te voeren. Daarnaast controleren ze machines, dispensers én de kwaliteit van schoonmaakplannen. Deze informatie komt automatisch in het management informatiesysteem terecht. Samen met de hoeveelheid verbruikte middelen. Zo heb je eenvoudig per filiaal belangrijke managementinformatie inzichtelijk.


Full service retail concept ✓

Levering tot in de werkkast ✓

Bestelgemak ✓

Ondersteuning op de werkvloer ✓

Schoonmaakrobots in de retail

Retailbeleving geautomatiseerd

 

Bij een optimale klantbeleving spelen schoon en hygiëne een belangrijke rol. Met de schoonmaakrobots van Groveko zorg je voor een altijd schone vloer, zonder de klant tot last te zijn. De robots werken secuur en geven een perfect resultaat. Bovendien werken ze autonoom en zijn ze flexibel inzetbaar. De schoonmaakprestaties zijn realtime beschikbaar. Met geteste veiligheidsystemen leveren de robots geen gevaar op voor jouw klanten.

 

Wat schoonmaakrobots voor jou kunnen doen

Ondersteun winkelpersoneel voor een altijd schone ontvangst

Werkkastbelevering

Altijd voldoende voorraad

 

Niet meer alle werkkasten langs om voorraden te checken en bij te bestellen. Onze Groveko Smart Delivery System oplossing zorgt dat jij jouw tijd beter kunt besteden. Wij voorzien elke werkkast van een aparte QR code en geven daarbij een minimale en maximale voorraad op. Jouw medewerker kan zo eenvoudig voldoende bij bestellen met alleen de voor die werkkast bepaalde producten. En als je dat wilt, kunnen we het zo instellen dat de leidinggevende eerst de bestelling moet goedkeuren.

 

Wat het voor jou kan betekenen

Schoonmaakplannen

Gratis HACCP-plan

 

In drie eenvoudige stappen leveren wij jou sluitende HACCP-plannen met de benodigde documentatie. Deze gratis aanvullende dienst van Groveko heet iHACCP. Op basis van geavanceerde software wordt een uitgewerkt HACCP-plan opgesteld. Het plan kan op elk moment eenvoudig worden aangepast wanneer het proces verandert. Gecombineerd met onze voedsel veilige producten heb je een beproefde totaalaanpak.

 

Over iHACCP

Machines leasen

Afgestemd op jouw locatie

 

De nieuwste en meest efficiënte machines inzetten? Een goed alternatief voor kopen, is leasen bij Groveko. Het voorkomt grote investeringen ineens, waardoor je meer werkkapitaal beschikbaar houdt voor je onderneming. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met onderhoud. Wel zo gemakkelijk en productief. Groveko biedt lease oplossingen op maat voor jouw situatie.

 

Onze financiële oplossingen

 Op zoek naar een oplossing op maat?

Opstart- en exitservice

Wij helpen je opstarten  

 

Een nieuwe locatie? Moet alles op het gebied van hygiëne geregeld worden?  Wij zorgen voor de juiste middelen en materialen op logische looplijnen en inrichting van werkkasten. Wij brengen in kaart wat er nodig is en zorgen dat alles klaarstaat wanneer de locatie in gebruik wordt genomen. Maar ook als er onverhoopt een locatie verdwijnt staan we voor je klaar. Oude materialen nemen we mee terug zodat de locatie netjes opgeleverd wordt.

 

Milieuvriendelijke oplossingen

Duurzaam en effectief

 

Bij Groveko heb je de beschikking over een uitgebreid assortiment milieuvriendelijke producten en middelen. Onze duurzame reinigingsmiddelen zijn goed afbreekbaar en hoog geconcentreerd, waardoor minder verpakkingsmateriaal benodigd is. Met onze data gestuurde doseersystemen, gebruik je nooit meer middel dan nodig met maximaal resultaat.

 

Onze duurzame oplossingen