Missie & visie

 

Waar staat Groveko voor en waar streven we naar als bedrijf? Welke rol zien wij voor onszelf in deze maatschappij en welke invulling geven we hieraan? Om dit duidelijk te krijgen hebben we een missie en visie geformuleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missie - Bijdragen aan schonere en gezondere werkomgevingen

Bij Groveko is onze missie om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van hygiëne en schoonmaak. Wij streven ernaar om fundamenteel en aanzienlijk bij te dragen aan schonere en gezondere werkomgevingen. Met onze kennis en innovatie leveren wij oplossingen die deze levensomstandigheden bevorderen.

Visie - Leiderschap, passie en liefde voor schoonmaak

Onze visie is om de absolute marktleider te zijn op het gebied van professionele schoonmaak en schone werkomgevingen. Door sterk leiderschap te combineren met passie en liefde voor het schoonmaakvak, streven wij ernaar om zowel nu als in de toekomst toonaangevend te zijn. We blijven continu innoveren in ons duurzame assortiment, werken aan nog efficiëntere logistieke mogelijkheden en zorgen voor kennisoverdracht aan jouw medewerkers. Met deze visie werken wij gestaag naar ons doel toe.

 

Ontdek hoe Groveko kan bijdragen aan een schonere en gezondere werkomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie.