De kernwaarden 

Bij Groveko hanteren we vijf kernwaarden die we gezamenlijk hebben vastgesteld. Deze waarden vormen een onderdeel van ons DNA, waar we trots op zijn. Ze fungeren als de fundamenten waarop onze organisatie rust. Daarom delen we ze graag met jou.

 

Deze kernwaarden bieden inzicht in wie wij zijn als medewerkers, waar wij voor staan en waarom kiezen voor Groveko een waardevolle beslissing is. Ze weerspiegelen onze betrokkenheid en geven je een helder beeld van de waarden die de kern van onze organisatie vormen.

 

Betrokken✓

 

 

Plezier✓

 

Transparantie✓

 

 

Vertrouwen✓

 

Betrokken

Betrokken zijn bij je klant of collega’s maakt het verschil. Iedereen heeft dit van nature in meer of minder mate in zich. Het probleem van de klant aanvoelen en begrijpen, de juiste schoonmaakoplossing aanbieden of een spoedlevering verzorgen. Net even dat stapje meer zeten. We streven naar een duurzame relatie met het beste resultaat op lange termijn. Voor jou als klant én voor Groveko.

Vertrouwen

Vertrouwen hebben in elkaar staat aan de basis van een gezonde relatie. Bovendien maakt vertrouwen samenwerken zoveel makkelijker. Je kan jezelf open opstellen en jezelf zijn. Vrijuit kunnen praten. Van elkaar op aan kunnen. Zo werken wij samen als collega’s én met jou als klant. Je weet wat je aan ons hebt, dat we afspraken kunnen maken. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan laten we het weten en lossen we het netjes op.

Transparantie

Wij van Groveko zijn niet van de korte relaties. Samenwerken is namelijk de enige weg vooruit. Met onze open communicatie en duidelijke afspraken weet je wat je kan verwachten. Het stelt ons in staat om mee te denken, onze diensten te verbeteren en te blijven doen waar wij goed in zijn: Jouw partner zijn voor alles op het gebied van schoonmaak en hygiëne.

Plezier

Bij Groveko hechten we grote waarde aan het creëren van een plezierige werkomgeving. We faciliteren dit door middel van diverse initiatieven, waaronder gezellige vrijdagmiddagborrels met onze collega's en het organiseren van verschillende bedrijfsfeesten. Daarnaast doen we er alles aan om de kantoorsfeer optimaal te houden. We zijn ervan overtuigd dat wanneer ons personeel plezier heeft in hun werk, zij in staat zijn om onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn en een plezierige ervaring te bieden.

Duurzaam

 

Wij zijn ons bewust van de functie en verantwoordelijkheid die Groveko heeft in de samenleving. Aan de ene kant maken we schoonmaak duurzamer. Alle reinigingsmiddelen, verpakkingen en disposables die elke dag weer worden gebruikt hebben namelijk een flinke impact op het milieu. Door efficiënter schoon te maken, ecologische reinigingsmiddelen te gebruiken of verpakkingen op te halen en te recyclen zorgen we voor een duurzamere en circulaire schoonmaak. Bovendien zijn we ook bezig met het verduurzamen van onze panden én ons wagenpark elektrisch te maken.

 

Lees hier meer over Groveko en circulair

 

Aan de andere kant hebben we een focus op MVO ondernemen. We bieden werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hebben stageplekken voor het MBO. Ook zijn we actief in sponsoring van goede doelen tot kleinschalige projecten en activiteiten. Daarnaast hebben we in al onze vestigingen Outsiderart. Dit zijn schilderijen gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Met deze initiatieven dragen wij bij aan een betere samenleving.