Zorg en schoonmaak

 

Een goede zorgverlening staat of valt met hygiëne. In de zorgsector is hygiëne van cruciaal belang, en Groveko begrijpt dit als geen ander. Met ons uitgebreide zorgpakket zorgen we ervoor dat hygiëne geen discussiepunt is. Naast het leveren van hoogwaardige producten bieden wij complete oplossingen en uitgebreide kennis. Ons team staat klaar om hygiëneprotocollen op maat te leveren, deskundig advies te geven en de meest geschikte producten te bieden voor elke situatie. Vertrouw op Groveko voor optimale hygiëne in de zorg.

Duurzame partner ✓

ISO gecertificeerd ✓

Live budgetbeheer ✓

HACCP audit ✓

Schoonmaakrobot voor de zorg

Veilig, innovatief en volledig zelfstandig schoonmaken met robots

Bij de opening van een nieuwbouw woonlocatie door zorgorganisatie De Schutse eind 2020, stond Erik Geurtsen voor de uitdaging om het grote vloeroppervlak van 2000 m2 schoon te houden. Op zoek naar een innovatieve oplossing kwam hij uit bij schoonmaakrobots. Deze robots hebben het zware en fysiek belastende schrob- en zuigwerk volledig overgenomen, waardoor het personeel meer ruimte heeft en meer voldoening uit hun werk haalt. Dankzij deze robots zijn de ruiten, keukens en contactoppervlakken nog nooit zo schoon geweest. Ontdek hoe innovatieve technologieën zoals schoonmaakrobots het verschil kunnen maken in de zorgsector.

.

Lees meer over Ecobots in de zorg

Bestelgemak & systeemintegratie

Managementinformatie realtime inzichtelijk

Groveko ondersteunt haar klanten bij het optimaliseren en automatiseren van hun bestelprocessen. Met behulp van Mijn Groveko, een gepersonaliseerde bestelomgeving, kun je op een efficiënte manier je bestellingen plaatsen. Daarnaast biedt Groveko de mogelijkheid om een API- of OCI-koppeling te realiseren, waardoor gegevens tussen systemen uitgewisseld kunnen worden. Dit alles is gericht op het besparen van tijd, het optimaliseren van het bestelproces en het verkrijgen van uitgebreide managementinformatie. Ontdek hoe Groveko je kan helpen bij het vereenvoudigen en stroomlijnen van je bestelprocessen.

 

Meer over de mogelijkheden

Groveko Smart Delivery System

De juiste voorraad op tijd aangevuld

Met het Groveko Smart Delivery System kunnen bestellingen direct bij de werkkast worden geplaatst door de schoonmaakmedewerker. Elke werkkast is voorzien van een unieke QR-code die gekoppeld is aan het bestelsysteem. Hierin zijn de minimum- en maximumvoorraad voor de werkkast vastgelegd, evenals de beschikbare middelen om te bestellen. Dankzij dit systeem wordt de kans op fouten geminimaliseerd, is er altijd voldoende voorraad aanwezig en wordt er niet meer besteld dan nodig is. Binnen 24 uur wordt de bestelling bezorgd door onze chauffeur, die tevens lege verpakkingen retourneert. Ontdek hoe het Groveko Smart Delivery System zorgt voor een efficiënt en nauwkeurig bestelproces, met snelle levering en optimale voorraadbeheer.

 

Bekijk alle voordelen

Ecodet Compact wasmiddel

Altijd de juiste hoeveelheid met de datagestuurde dispenser

Bij het wassen van grote hoeveelheden wasgoed is de juiste dosering van het wasmiddel essentieel voor zowel de kosten als het gewenste eindresultaat. Met Ecodet Compact wasmiddel bieden we hiervoor de ideale oplossing. Deze geavanceerde dispenser werkt op basis van data en doseert altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel. Hierdoor ben je verzekerd van een schoon en betrouwbaar resultaat, terwijl je tegelijkertijd kosten bespaart. Het wasmiddel is sterk geconcentreerd, waardoor je minder voorraad hoeft aan te houden. Ontdek hoe Ecodet Compact wasmiddel jou kan helpen om efficiënter te wassen met optimale resultaten en lagere kosten.

 

Lees meer over Ecodet Compact wasmiddel

Milieuvriendelijk werken

Precies gebruiken wat nodig is

Onze circulaire productlijn omvat een scala aan milieuvriendelijke producten die een minimale impact hebben op onze omgeving. Onze reinigingsmiddelen zijn optimaal afbreekbaar en worden geleverd in sterk geconcentreerde verpakkingen. Dit zorgt niet alleen voor minder logistieke handelingen, maar ook voor een vermindering van verpakkingsmateriaal. Dankzij onze slimme datagestuurde dispenser systemen ben je altijd verzekerd van de juiste hoeveelheid product. Hierdoor behaal je maximale resultaten tegen de laagst mogelijke kosten. Ontdek hoe onze circulaire productlijn jou kan helpen om op een duurzame en kostenefficiënte manier te reinigen.

 

Kies voor onze circulaire oplossingen

Easy startups

Een nieuw project dat ingericht moet worden?

Bij Groveko nemen we graag de zorgen uit jouw handen.  Wij inventariseren de locatie, bekijken wat nodig is, stellen een schoonmaakplan op en richten de locatie voor je in. Zo kunnen de schoonmakers meteen efficiënt aan de slag met het juiste materiaal. Geen omkijken meer naar. Natuurlijk kunnen wij ook daarna de voorraad bijhouden én verpakkingsmateriaal retour nemen.


Medische Disposables

Altijd hygiënisch werken met ons volledige assortiment

Bij Groveko bieden we een uitgebreid assortiment aan medische disposables, waaronder tongspatels, bekers, wattenstaafjes en thermometers. Al onze medische disposables voldoen aan de strenge Europese normen en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001. Dit betekent dat je altijd kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid bij het gebruik van onze producten. We begrijpen dat de kwaliteit van medische disposables van essentieel belang is in de gezondheidszorg, en daarom zorgen wij ervoor dat onze producten aan de hoogste normen voldoen. Met Groveko kun je erop rekenen dat je de juiste kwaliteit inzet voor een optimale patiëntenzorg.

 

Bekijk ons assortiment

Leasen van machines en hardware

Alles compleet voor je geregeld

Bij Groveko begrijpen we dat het belangrijk is om duidelijkheid te hebben over de inzet van machines en hardware in jouw organisatie. Daarom bieden wij leaseopties aan, waarmee je kunt beschikken over de nieuwste machines en tegelijkertijd inzicht hebt in de kosten. Het leasen van machines stelt je in staat om de investeringen te spreiden en budgettechnisch verantwoord te handelen. Bovendien zorgen onze technische professionals ervoor dat het onderhoud van de machines tijdig en professioneel wordt uitgevoerd, waardoor je kunt rekenen op maximale inzetbaarheid en betrouwbaarheid. Met Groveko hoef je je geen zorgen te maken over de staat en het onderhoud van jouw machines, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

 

Alle financiële oplossingen

Aanvullende dienstverlening

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Bij Groveko zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren en rapporteren van diverse officiële metingen en audits, zoals VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits en Belevingsmetingen. Onze expertise stelt ons in staat om gedetailleerde en uitgebreide rapportages te leveren. Met deze rapportages als basis werken we samen met jou om de kwaliteit te verbeteren, te sturen en te borgen. Door middel van onze diensten helpen we jouw organisatie om te voldoen aan de gestelde normen en richtlijnen, en streven we naar voortdurende verbetering van de schoonmaakprocessen.

 

Meer over aanvullende dienstverlening