Zorg & schoonmaak

Een goede zorg staat of valt met hygiëne. Hygiëne in de zorg is dan ook van levensbelang. Groveko weet dit als geen ander. Ons gehele zorgpakket is samengesteld vanuit de noodzaak dat hygiëne niet ter discussie mag staan. Groveko levert dan ook niet alleen producten, maar totaaloplossingen en alle benodigde kennis. Met hygiëneprotocollen, advies en de best passende producten voor iedere specifieke situatie.

Duurzame partner
Erkende VSR kwaliteitscontroleur én HACCP Audit
Kwaliteitsgarantie (ISO 9001 & 14001 gecertificeerd)
Live budget beheer

Contact opnemen?

Vraag meer info aan
0318-63 21 85

Schoonmaakrobot voor de zorg: Ecobot

Veilig, innovatief en volledig zelfstandig schoonmaken met robots

Uniek in Nederland is de complete lijn professionele schoonmaakrobots die Groveko dit jaar lanceerde; de Ecobots van het toonaangevende Gaussian Robotics. We hebben een schoonmaakrobot voor elke ondergrond: stofzuigrobot Ecobot 40, schrobzuigrobots Ecobot 50 en Ecobot 75 en veegrobot voor buitenterreinen Ecobot 111. Zelfrijdende schrobzuig-, veeg- en stofzuigrobots die zichzelf opladen en bijvullen en zich moeiteloos om mensen en objecten heen manoeuvreren. Veilig, innovatief, duurzaam en efficiënt. Maximaliseer de productiviteit en inzet van je medewerkers, optimaliseer de kwaliteit van schoonmaak en garandeer een smetteloos resultaat door de inzet van schoonmaakrobots bij jouw schoonmaakactiviteiten. Informeer naar de interessante businesscase en de flexibele financieringsopties op basis van huur-, koop- en leasemogelijkheden.

Bestelgemak & systeemintegratie

Managementinformatie realtime inzichtelijk

Groveko helpt bij het optimaliseren en automatiseren van bestelprocessen van haar klanten. Zo heb je via Mijn Groveko toegang tot een gepersonaliseerde bestelomgeving. En is het mogelijk om een API of OCI koppeling te realiseren. Zo kunnen gegevens tussen systemen worden uitgewisseld. Alles om tijd te besparen, optimaal te kunnen bestellen en maximaal inzicht te bieden in managementinformatie.

Groveko Smart Delivery System

De juiste voorraad op tijd aangevuld

Bestellingen kunnen met het Groveko Smart Delivery System direct bij de werkkast door de schoonmaakmedewerker worden geplaatst. Iedere werkkast heeft een unieke QR code die gekoppeld is aan het bestelsysteem. Daarin staat de minimum en maximum voorraad voor de werkkast én welke middelen besteld kunnen worden. Zo wordt de kans op fouten nihil, is er altijd voldoende voorraad aanwezig en wordt er niet meer besteld dan nodig. Onze chauffeur bezorgt binnen 24 uur de bestelling en neemt lege verpakkingen mee retour.

Infectie en Calamiteitenbox

De juiste beschermingsmiddelen binnen handbereik

Tijdens een virus of infectie uitbraak moet je snel kunnen handelen. De juiste beschermingsmiddelen wil je dan meteen kunnen gebruiken. Daarvoor heeft Groveko de Infectiepreventie en Calamiteitenbox samengesteld. Zo heb je in acute situaties in de eerste belangrijke uren de benodigde bescherming. De box is ontwikkeld om de eerste 12 uur in de behoefte te kunnen voorzien, binnen 12 uur kan Groveko de voorraad aanvullen.

Ecodet Compact wasmiddel

Altijd de juiste hoeveelheid met de datagestuurde dispenser

Bij grote hoeveelheden was heeft een juiste dosering van het wasmiddel veel impact op kosten en het beoogde eindresultaat. Ecodet Compact wasmiddel biedt daarvoor de oplossing. Deze datagestuurde dispenser doseert de juiste hoeveelheid. Zo krijg je altijd een schoon en betrouwbaar resultaat met de laagste kosten. Het middel is hoog geconcentreerd waardoor je minder voorraad aan hoeft te houden.

Milieuvriendelijk werken

Precies gebruiken wat nodig is

Onze circulaire productlijn bestaat uit milieuvriendelijke producten die onze omgeving zo min mogelijk belasten. De reinigingsmiddelen zijn optimaal afbreekbaar en worden in hoog geconcentreerde verpakkingen geleverd. Dit scheelt logistieke handelingen én verpakkingsmateriaal. Met behulp van onze slimme datagestuurde dispenser systemen gebruik je altijd de juiste hoeveelheid middel. Maximaal resultaat dus tegen de laagste kosten.

Easy startups

Een nieuw project dat ingericht moet worden?

Groveko neemt het jou uit handen. Wij inventariseren de locatie, bekijken wat nodig is, stellen een schoonmaakplan op en richten de locatie voor je in. Zo kunnen de schoonmakers meteen efficiënt aan de slag met het juiste materiaal. Geen omkijken meer naar. Natuurlijk kunnen wij ook daarna de voorraad bijhouden én verpakkingsmateriaal retour nemen. 

Medische disposables

Altijd hygiënisch werken ons volledige assortiment

Groveko levert een totaalpakket aan medische disposables met onder andere tongspatels, bekers, wattenstaafjes en thermometers. De medische disposables voldoen aan de Europese normen volgens ISO 9001 certificering. Zo ben je altijd verzekerd dat je de juiste kwaliteit inzet. 

Leasen van machines en hardware

Alles compleet voor je geregeld

Precies weten waar je aan toe bent met de inzet van machines en hardware? Groveko regelt het voor je. Door te leasen beschik je over de nieuwste machines en weet je precies wat de uitgaven zijn. Investeringen kunnen budgettechnisch worden gespreid. Daarnaast wordt het onderhoud van de machines tijdig door onze technische professionals verzorgd. Zo wordt maximale inzetbaarheid behaald.

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.

Succesverhalen zorg
De succesverhalen van Groveko's klanten

Markenheem

“Markenheem levert ouderenzorg in 5 wooncentra en zorg en verpleging aan huis. Voor onze wooncentra ben ik o.a. verantwoordelijk voor de schoonmaakartikelen en infectiepreventie.

 

Met Groveko heb ik een standaardbestellijst opgesteld: alleen die materialen kunnen door mijn collega’s worden besteld. Om infecties te voorkomen hebben we samen een schoonmaakplan opgesteld. Daarin staat omschreven wat de beste manier van schoonmaken is, maar ook wanneer je handschoenen en handalcohol moet gebruiken.

 

Groveko komt daarnaast regelmatig langs. Om te sparren. Of om uitleg te geven aan nieuwe medewerkers. En ook bij onze nieuwbouwlocatie helpen zij weer me met het opstellen van het schoonmaakplan. Groveko is daarmee niet alleen dichtbij, maar ook nabij.”

Janneke Knuiman - Teammanager Facilitair
Janneke Knuiman - Teammanager Facilitair
Markenheem

Stichting SIG

"Wij zijn erg tevreden over het systeem dat Groveko heeft geleverd en vakkundig heeft aangesloten. Het systeem geeft precies de hoeveelheid wasmiddel dat voor het programma toereikend is, waardoor wij volledig ontzorgd zijn. Het personeel was deskundig en heeft de tijd genomen om de afstelling van het systeem optimaal in te regelen. Het bijbestellen van de producten gaat gemakkelijk via de webshop en tot op heden is het gehele systeem volledig storingsvrij."

Ewan de Bruin
Ewan de Bruin
Stichting SIG
Voor een schone en gezonde werk- & leefomgeving

In een perfect circulaire economie worden alle producten na het einde van hun levensduur volledig gerecycled. Er worden geen grondstoffen uitgeput en reststoffen worden gebruikt voor nieuwe producten. De energie die gebruikt wordt komt uit hernieuwbare bronnen, watergebruik is minimaal, CO2 uitstoot is neutraal of negatief. Bovendien integreren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen het bedrijf en het arbeidsproces. Wij zijn jouw partner om de slag naar een circulaire economie te maken. Met onze oplossingen en advies kun je nu de eerste stappen zetten.

EU Ecolabel
FSC keurmerk
Cradle to Cradle
Nordic Swan