Ecodos Easy

Duurzaam en milieuvriendelijk schoonmaken is een uitdaging. Zo moet je letten op welk product je gebruikt en hoe je dit product gebruikt. Daarnaast wil je natuurlijk niet dat het product een negatief effect heeft op de kwaliteit van je schoonmaakwerkzaamheden. Met de intelligente dispensers en ecologische reinigingsmiddelen van Ecodos Easy is dit geen uitdaging meer. Schoonmaken wordt niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk. Het wordt ook efficiënt, hygiënisch en veilig.

Waarom Ecodos Easy?

Ecodos Easy is een data gestuurde dispenser die overdosering onmogelijk maakt. De dispenser verzamelt continu data over het gebruik, die eenvoudig te integreren is in jouw HACCP-plan. Zo maak je het schoonmaken efficiënt.

Daarnaast geeft de dispenser altijd een accurate dosering af. Je kan deze doseringen gemakkelijk zelf instellen tussen de 1-100 ml. via de Spectro app. Daarnaast is het bij Ecodos 3.0. mogelijk om binnen de app complete rapportages te lezen over je apparatuur. De vertragingstimer voorkomt dat jouw medewerkers teveel reinigingsmiddel gebruiken. Goed voor het milieu én kosten verlagend. Goed voor het milieu én kostenverlagend.

Er zijn meerdere mogelijkheden om de dispenser te voorzien van stroom. Zo is het een optie om gebruik te maken van een zonnepaneel, deze is zo efficiënt dat er zelfs binnen een werkkast voldoende licht is. Naast deze optie is ook mogelijk om de dispenser op te laden met iedere micro-USB lader wat het nog toegankelijker maakt. De accu van het systeem is gebaseerd op LiFePO4 techniek en dit betekent dat de accu veilig is in gebruik, opslag én transport. Het maakt de accu ook goed recyclebaar.

Er zijn recent een hoop verbeteringen toegepast aan de dispenser. Door onderdelen zoals de kapsluiting en het type pomp te vervangen gaat de Easy-dispenser nog langer mee. De betere bescherming rondom de elektronica draagt hier ook aan bij.

Tot slot is de software op een aantal punten verbeterd waardoor het nu beter functioneert. Mochten er toch nog problemen op doen is het nu mogelijk om storingen te melden via onze technische dienst of kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via 0318 – 63 21 85.

Hoog geconcentreerde reinigingsmiddelen

Ecodos Easy is een slimme dispenser die gebruik maakt van hoog geconcentreerde reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen komen in kleine gerecyclede verpakkingen, maar hebben evenveel capaciteit als de zware 10 liter cans. Beter voor de rug en ze geven minder afval. Bovendien zijn de meeste voorzien van een Europees Ecolabel. De volgende reinigingsmiddelen zijn beschikbaar:

  • Interieur
  • Sanitair
  • Vloer
  • Keukenreiniger
  • Afwasmiddel
  • Ontvetter
  • Desinfectie
  • Wasmiddel
  • Wasverzachter

Klik hier voor alle Ecodos Easy producten

Bruikleen

De Ecodos Easy dispensers krijg je gratis van Groveko in bruikleen. Onze technische dienst komt langs en plaatst de dispensers op de beste plekken. Zo heb je geen investering en een perfecte indeling. Wel zo makkelijk.

Vraag hier wat Ecodos voor jou kan betekenen