Vaatwas INTENCE

Overal waar een professionele vaatwasser staat is het een uitdaging om altijd een blinkende vaat te krijgen. Vies bestek, borden met etensresten of glazen met kalkaanslag zorgen niet voor klanttevredenheid. Daarom wil je een betrouwbaar en betaalbaar vaatwassysteem met vaatwasmiddel van goede kwaliteit. Zeker wanneer het druk is en de vaatwasser continu in gebruik is. En het liefst ook nog duurzaam.

 

Het Groveko INTENCE vaatwas doseersysteem zorgt voor een perfecte vaat. Het RVS doseersysteem gebruikt hoog geconcentreerde vaatwasmiddelen die voorzien zijn van een EU Ecolabel. Ook bij lage dosering is het resultaat een schone, droge en stralende vaat. Het systeem is zeer precies met het afgeven van doseringen. Bovendien kun je per tijdstip de hoeveelheid vaatwasmiddel instellen. Zo stem je de dosering nauwkeurig af op de vervuilingsgraad. Door middel van data management kun je alles optimaal inrichten en bijsturen. Met Groveko INTENCE bespaar je op vaatwasmiddel én ben je verzekerd van een perfect resultaat.

Veilig in gebruik

Het systeem is volledig gesloten en dat is wel zo veilig. Onze eigen Technische dienst plaatst het systeem en geeft uitleg over het gebruik. De vullingen zijn licht waardoor ze bijdragen aan ergonomisch werken. Je hoeft dus geen zware dozen of cans tillen. We leveren twee soorten vaatwasmiddel en twee soorten naglansmiddel:

  • Ewepo vaatwasmiddel INTENCE
  • Ewepo vaatwasmiddel INTENCE CL
  • Ewepo Naglansmiddel INTENCE
  • Ewepo Naglansmiddel INTENCE plus

 

Wil jij ook een betrouwbaar systeem en zorgen dat jouw klanten een goede indruk krijgen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.