Schoonmaakmachine kopen, huren of leasen?

Schoonmaakmachine kopen, huren of leasen?

Schoonmaakmachines zijn onmisbaar in de schoonmaakbranche. Door het gebruik van machines van bijvoorbeeld Kärcher, ICE of Duplex, bespaart u vele manuren. Maar de aanschaf van een schoonmaakmachine is niet zomaar iets. U bent al snel zo’n tienduizend euro kwijt. U kunt een schoonmaakmachine ook huren of leasen. Wij zetten de opties op een rij voor u.

Schoonmaakmachine kopen

Wilt u een schoonmaakmachine kopen? Natuurlijk is dat mogelijk. U betaalt eenmalig een bedrag voor de aanschaf en dan is het uw eigendom. Zo heeft u altijd zelf de touwtjes in handen. U kunt bij de aankoop beslissen of en hoe u het onderhoud en de service wilt regelen.

 

Er zijn ook nadelen verbonden aan het kopen van schoonmaakmachines. Zo drukt het aanschafbedrag op uw kapitaal en weet u niet hoeveel u kwijt bent aan verborgen kosten zoals onderhoud en storingen.

Schoonmaakmachine huren

Een schoonmaakmachine huren behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is de ideale oplossing als u maar zelden of op korte termijn een machine nodig heeft. U kunt de schoonmaakmachine gebruiken voor bijvoorbeeld een dag of dagdeel. U betaalt hiervoor een huurbedrag.

 

Zoals we al noemden, is dit een goede oplossing als u de schoonmaakmachine af en toe eens gebruikt. Een schoonmaakmachine huren voor uw wekelijkse schoonmaakwerk, is een dure en onpraktische optie.

Schoonmaakmachine leasen

Een schoonmaakmachine leasen werkt simpel. U wordt ontzorgd in de service en het onderhoud van uw machine en u betaalt een maandelijkse premie. De machine is niet uw bezit, maar u kunt het wel zo vaak gebruiken als u maar wilt. Dit bespaart u een groot investeringsbedrag. Zo kunt u uw kapitaal voor andere zaken gebruiken.

 

Verborgen kosten zijn verleden tijd. Uw schoonmaakmachine wordt altijd goed onderhouden en u betaalt een vast bedrag per maand. Het risico van het gebruik en het onderhoud ligt in de meest uitgebreide vorm volledig bij fabrikanten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het kopen, huren of leasen van een schoonmaakmachine? Wij hebben mooie Kärcher, ICE en Duplex schoonmaakmachines in ons assortiment. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerde berichten
  1. Microvezel is High Tech schoonmaken Microvezel is High Tech schoonmaken In onze ogen is het één van onze taken om met de klant mee te denken zodat zij voor iedere schoonmaaktaak het beste systeem of het beste concept kunnen inzetten. Wij zeggen bewust systeem en concept omdat de methodieken in ons vak zich steeds meer on
  2. Numatic, draadloze vrijheid door batterij stofzuigers Numatic, draadloze vrijheid door batterij stofzuigers Tijdens de vakbeurs Facilitair op woensdag 16 tot en met vrijdag 18 januari 2013, presenteerde Numatic de eerste stofzuigers op batterijen uit haar assortiment. Al eerder kregen wij een sneak preview van de draadloze rugstofzuiger op de Interclean in
  3. Duplex schoonmaakmachines voor grindvloeren Duplex schoonmaakmachines voor grindvloeren Duplex schoonmaakmachines, waar we al eerder over schreven, zijn uniek omdat ze voor ontzettend veel taken kunnen worden ingezet. Of het nu gaat om het reinigen van harde vloeren, zachte vloeren, tapijt of roltrappen, het kan met een Duplex schoonmaa
  4. Clickspeed van Vileda, het nieuwe moppen Clickspeed van Vileda, het nieuwe moppen Na het traditioneel moppen met een strengenmop, of het functioneel moppen met een vlakmop, is er nu Clickspeed van Vileda. De volgende stap in de evolutie van vloeren moppen. Clickspeed is een hygiënisch en ergonomisch verantwoorde oplossing.