Duplex

 

Vloeronderhoud is niet altijd makkelijk, zelfs niet als je werkt met schoonmaakmachines. Dan hebben we het vooral over de moeilijk bereikbare plekken zoals langs de plinten en hoeken of moeilijke ondergronden zoals grindtegels of roltrappen. Duplex produceert schoonmaakmachines waarmee je elke plek kan bereiken en elke soort vloer kan schoonmaken. Ongeacht de vloer, Duplex heeft de machine.

Waarom Duplex?

De machines van Duplex zijn uniek door hun gebruiksvriendelijkheid en bewegingsvrijheid. De twee contra roterende borstels van de machines zorgen voor maximale vuilopname. Doordat de machines het gebruikte water en dus het vuil meteen opzuigen, is de vloer vrijwel direct na het gebruik van de machine weer beloopbaar. Voor de zwaarste klussen heeft Duplex ook stoomreinigers in het assortiment. Krijgen deze machines jouw vloer niet schoon, dan is het tijd voor een nieuwe vloer.

Duplex levert:

  • Vloeronderhoud machines
  • Tapijtreinigers
  • Stoomreinigers
  • Roltrap-en liftreinigers
Kijk ook op onze webshop voor een overzicht van onze Duplex machines.

Service

Door de robuuste constructie in combinatie met veel reserveonderdelen gaat jouw Duplex machine lang mee. Uiteraard is het onderhoud ook van belang. Hier kun je meer vinden over de onderhoudscontracten van Groveko.