ICE Benelux

ICE Benelux logo Kleur

Ga mee naar de toekomst van schoonmaken met de slimme schoonmaakmachines van ICE. De professionele schrob- en zuigmachines, stof- en waterzuigers, veegmachines, éénschijfsmachines en tapijtreinigers maken jouw schoonmaakwerkzaamheden makkelijker én efficiënter. Met de schoonmaakmachines van ICE en het advies van Groveko is optimaal resultaat gegarandeerd. Of je nu werkt in de schoonmaakbranche, zorg, facilitaire dienstverlening, retail, horeca, industrie of onderwijs. Kijk op onze webshop voor alle ICE machines.

Waarom ICE?

De innovatieve machines van ICE bieden meer dan een perfect schoonmaakresultaat. De i-Synergy machines van ICE verzamelen constant data. Data zoals de werkduur, hoeveel vierkante meter is gereinigd, hoe de machine functioneert, de gebruiker en wat de laadtijd is. Storingen worden zelfs gezien voordat ze gebeuren. Je krijgt een overzicht via de e-mail of je volgt het real-time. Met data gestuurd schoonmaken haal je het maximale uit de machine én uit je medewerkers.
De kwaliteit van de machines is hoog. Niet alleen door de massief gegoten delen en duurzame en recyclebare grondstoffen die worden gebruikt, maar ook door de lithium-ion batterijen in de schoonmaakmachines van ICE die meer flexibiliteit en capaciteit bieden dan de standaard accu’s. Zelfs tot 8 keer meer capaciteit én ze kunnen opgeladen worden wanneer je maar wilt.

Full service concept

ICE wil meer bieden dan alleen koop. Daarom huur je de i-Synergy machines voor een vaste prijs per maand. Onderhoud, storingen en zelfs slijtdelen zoals borstels en zuigrubbers zijn inbegrepen. Één prijs en de voordelen van de machine zoals datamanagement en een lithium-ion batterij. Zonder risico’s.

i-Service

Goed onderhoud van jouw machine zorgt ervoor dat deze langer meegaat én optimaal blijft presteren. Daarom biedt ICE verschillende i-Service onderhoudsabonnementen aan, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Daarnaast krijg je zelf 3 jaar garantie op jouw ICE machine als je een i-service abonnement afsluit.

Robotics

Maar ICE gaat verder dan moderne batterijen en data gestuurde machines. De volgende stap is robotisering. En ICE zet in flink in op de toekomst. De Whiz stofzuigrobot en de Emma RS26 Autonomous zijn een voorproefje. De vloerreinigingsmachines kunnen volledig autonoom werken, maar kunnen ook gebruikt worden door mensen. We moeten nog even geduld hebben, maar met ICE komt de toekomst dichterbij.