Interieur reinigen, Groveko rekent af met verborgen vuil

Interieur reinigen, Groveko rekent af met verborgen vuil

In veel bedrijven wordt flink schoongemaakt. In weinig bedrijven wordt echt schoongemaakt. Het verschil zit hem in de schoonmaakmiddelen. Met Groveko schoonmaakmiddelen wordt het interieur van uw kantoor of bedrijfspand niet alleen schoner, het werkt ook nog eens veel prettiger. “Goed gereedschap is het halve werk” is een gevleugelde term, maar ook een feit. Groveko levert voor elk interieur de perfecte schoonmaakmiddelen en apparatuur. Wilt u een advies op maat voor uw situatie, neem dan contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Welk schoonmaakmiddel gebruikt u?

Het juiste schoonmaakmiddel voor uw interieur hangt af van het soort pand dat u verzorgt. Er is immers een breed aanbod in allesreinigers, van interieurreinigers op alcoholbasis tot sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen met slimme doseersystemen. Het stof verwijdert u grondig en snel uit het interieur met nonwoven microvezeldoeken, stofwissers op steel of met krachtige professionele stofzuigers van bekende merken als Tennant, Cleanfix of Numatic.

Makkelijker schoonmaken met de juiste hulpmiddelen

Haal het maximale uit uw schoonmaakuren door de juiste hulpmiddelen te gebruiken zoals een robuuste werkwagen en een duurzame schoonmaakmaterialen die economisch werken, tijd besparen en voor een goede ergonomie zorgen. Dit zal leiden tot tevreden medewerkers en lagere ziektekosten. Werkkarren van Vileda, microvezel,- en wisdoeken van EcoWipe en borstelwerk van EcoBrusch bieden een breed assortiment producten aan. Laat u adviseren welk systeem voor u het meest geschikt is. Ook voor glazenwasser materialen voor de professionele glazenwasser bent u bij Groveko aan het juiste adres!