FaceLift Telewash-systemen: ‘Never run out of water’

FaceLift Telewash-systemen: ‘Never run out of water’

Het FaceLift Telewash-systeem komt uit de UK en is een geavanceerd én innovatief concept voor in de moderne telescopische glasbewassing. Een FaceLift Telewash-systeem kenmerkt zich door veiligheid en innovatieve oplossingen. De systemen zorgen zelf voor zuiver water en de inbouw van de systemen is gebaseerd op het gemak van PLUG-AND-PLAY. Zelfs comfortabele trolleys zijn beschikbaar voor effectief gebruik van de telewash-systemen. We gaan hier graag verder op in:

FaceLift Telewash staat voor veiligheid

Veiligheid voor alles. De zeer veilige multi-point verankering in de vloer houdt het systeem op zijn plek, zelfs bij de impact van een aanrijding. Het robuuste ontwerp van deze telewash-systemen voorkomt schade aan externe leidingen, koppelingen en slangen.

Eigen waterzuivering

FaceLift Telewash-systemen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: op basis van DI (deionisatie) en membraan (omgekeerde osmose). U kunt hierdoor water zuiveren aan boord van uw bedrijfsauto óf aanhanger tot wel 150 liter per uur. U bent nooit meer afhankelijk van osmose-tankstations, waardoor kostbare reistijd niet verloren gaat. Te allen tijde kunt u met een volle tank water vertrekken naar uw klus wanneer u maar wilt.

Innovatieve oplossingen

Aangestuurd door de Phoenix Black Box, heeft u met FaceLift Telewash-systemen een volledige pomp, batterij, lading, stroom en TDS (waterkwaliteit) controle tot uw beschikking. Met de Bluetooth én de handige (optionele) App op uw smartphone krijgt u extra programmeerbare functies en dus extra voordeel met Telewash-systemen van FaceLift.

Het gemak van inbouw-systemen

In de vestiging van Groveko in Leiden worden systemen vakkundig ingebouwd. De instructie op onderhoud en de juiste was-methode worden vanzelfsprekend gegeven bij ingebruikname. Wilt u zelf inbouwen? Dat kan natuurlijk ook, want elk telewash-systeem wordt PLUG-AND-PLAY geleverd met een heldere instructie.

Trolley-systemen van Phoenix

De trolley-systemen van Phoenix zijn geschikt voor de FaceLift Telewash-systemen en verkrijgbaar mét of zonder waterzuivering. Ze zijn degelijk en industrieel gebouwd met on-board accu, lader en grote wielen voor comfortabel transport. Deze nieuwe trolley heeft een volwaardige 100PSI pompset (met variabele pompdruk) en is verkrijgbaar in twee maten: 40 en 70 liter inhoud.  Hiermee kunt u plekken bereiken die anders moeilijk bereikbaar zijn. Denk hierbij aan serres, zonnepanelen, galerijen, achtertuinen, patio’s, penthouses, koepels, liften, showrooms en boten.

Unieke eigenschappen van FaceLift Telewash-systemen

De modulaire inbouw-systemen van FaceLift zijn verkrijgbaar in drie formaten, namelijk 350, 500 en 650 liter. Hiermee zijn de FaceLift Telewash-systemen voor elk formaat bedrijfsauto of aanhanger beschikbaar. U heeft de keuze uit een systeem voor één of twéé gebruikers. Daarnaast zijn deze telewash-systemen voorzien van volledig geïntegreerde componenten, zoals een DI-fles, membraan, pompset, accu- en ‘split-charger’. De accu wordt zelfs bijgeladen tijdens het rijden. Alles is verwerkt in het FaceLift Telewash-systeem, waardoor u alleen nog maar een haspel en een steel hoeft toe te voegen.

 

De nieuwe Facelift systemen zijn vanaf augustus in onze showroom te bewonderen, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk nu al bij ons terecht.