Opstart- en exitservice

 

Een nieuwe locatie in beheer of loopt een contract af? Dan komt Groveko je helpen. We zorgen voor een soepele overgang doordat alles op het gebied van schoonmaak is geregeld. Zo kun je aandacht op andere zaken kan leggen. Kies voor zekerheid en efficiëntie en laat je ondersteunen door Groveko.


Betrouwbare levering✓

Soepele overgang ✓

Nieuwe locaties ✓

Afsluiten van locaties ✓

Nieuwe locatie

Als je een nieuwe locatie in beheer krijgt wil je dat alles soepel verloopt. De ervaring is echter dat het vaak niet zo loopt als je had verwacht. De betrouwbare opstartservice van Groveko ondersteunt hierbij. We nemen oude materialen mee en zetten de nieuwe producten neer. Om het makkelijk te maken spreken we een vast assortiment af dat wij voor je op voorraad houden. Zo ben jij verzekerd van een efficiënte en snelle opstart van de nieuwe locatie. 

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Locatie netjes achterlaten

Loopt een contract af en wordt de locatie opgeheven? Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden. Ook hier neemt Groveko een deel uit handen. We nemen de producten mee zodat ze ergens anders weer ingezet kunnen worden en demonteren dispenser. De locatie wordt zo netjes en volgens afspraak achtergelaten. Bovendien kunnen de materialen nog een keer worden ingezet. Op naar de volgende locatie!

Samenwerken en hogere productiviteit

Schoonmaken is en blijft mensenwerk. De samenwerking tussen de Ecobot Vacuum 40 en de medewerker is de perfecte combinatie. Door zwaar, belastend zuig- en veegwerk over te nemen zal er meer aandacht zijn voor ergonomie, wat zal zorgen voor een lager ziekteverzuim. De tijd die de medewerker hiermee bespaart kan hij inzetten voor hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact. Samenwerking voor een grondige schoonmaak zonder ergonomische belasting.De Ecobot Vacuum 40 verwijdert stof en vuil moeiteloos. Dankzij het compacte formaat, de regelbare borsteldruk, instelbare zuigkracht en de zijborstels bereikt de schoonmaakrobot elke hoek en rand. Ook moeilijk te reinigen tapijt gaat de Ecobot Vacuum 40 moeiteloos te lijf.