Data & koppelingen

 

Schoonmaak digitaliseerd en innoveert constant. Data speelt een steeds grotere rol, denk aan dashboards voor realtime inzicht in schoonmaakprestaties van machines of het verbruik van dispensers. Groveko is jouw partner in innovatieve schoonmaak. Met inzicht in data en koppelingen tussen systemen maken we jouw schoonmaak makkelijker en efficiënter.


Innovatief ✓

Altijd inzicht ✓

Eenvoudig en snel bestellen ✓

Datagestuurd ✓

Datagestuurd

Schoonmaak wordt datagestuurd. Of het nu gaat om schoonmaakrobots of dispensers, uiteindelijk gaan de waardevolle informatie opleveren waardoor schoonmaak efficiënter gedaan kan worden. Denk aan dispensers die door een sensor zelf aan kunnen geven wanneer ze bijgevuld moeten worden. Dat scheelt onnodig controleren door een schoonmaker. Of denk aan de schoonmaakrobots die bij te sturen zijn op basis van hun prestaties. Groveko maakt dashboards waar deze informatie realtime bekeken kan worden zodat de medewerker nog beter aan slag kan. 

Koppelingen met inkoopstystemen

Om bestellen eenvoudiger te maken is het mogelijk om een automatische koppeling te maken met diverse inkoopsystemen. Hierdoor is het mogelijk om vanuit het eigen inkoopsysteem bestellingen in onze webshop te plaatsen. Net zo makkelijk. Zo kunnen we een API of een OCI koppeling maken. Dit zijn twee veel gebruikte mogelijkheden om gegevens uit te wisselen tussen beide systemen.

OCI & API

Een OCI koppeling maakt het mogelijk om via jouw inkoop- of ERP-systeem direct in de webshop van Groveko te bestellen. Binnen je eigen systeem blijven en toch in onze webshop bestellen maakt het niet alleen makkelijker, maar ook overzichtelijker en sneller. ERP-systemen waar we al een bestaande koppeling hebben zijn:

 

  • ProQuro
  • ProActive
  • Facilitor
  • Ariba
  • Nocore

 

Een API zorgt ervoor dat data uit onze webshop gekoppeld kan worden aan jouw software. Door deze koppeling wordt deze data veilig en automatisch uitgewisseld. Zo heb je geen handmatige processen meer. Voor communicatie tussen webshops, bestelsystemen en apps zijn API koppelingen een ideale oplossing.

 

Heb je een ander ERP- of inkoopsysteem? Geen probleem. Samen zorgen we voor de juiste koppeling.

 

Inzicht in schoonmaakprestaties

Hoeveel maakt een robot nu daadwerkelijk schoon en levert het wel op wat je verwacht? Het antwoord op die vragen wordt gegeven door de sensoren die de prestaties bijhouden. Zo wordt de route, water- en chemieverbruik in kaart gebracht.