Financiering van schoonmaakmachines

 

Werk met de nieuwste schoonmaakmachines zonder investering met Groveko lease. Zo behaal je het beste schoonmaakresultaat én blijft je werkkapitaal vrij voor andere investeringen.

Flexibele financiering✓

Leasen, kopen of huren ✓

Flexibele inzet ✓

Oplossing op maat ✓

Financial lease

Bij financial lease ben je economisch eigenaar van de schoonmaakmachine. Dit betekent dat het risico bij jou ligt en je verantwoordelijk bent voor het onderhoud. Hiervoor kun je kiezen voor een apart servicecontract of full-service financial lease. De machine staat op de balans. Wanneer een leasecontract is aangevraagd, wordt deze door onze externe leasepartner beoordeeld. Aan het einde van het contract blijf je eigenaar van de machine.

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Operational lease

Bij operational lease blijft Groveko eigenaar van de schoonmaakmachine. De machine komt dan ook niet terug op de balans van jouw bedrijf. Voor het onderhoud kun je kiezen voor een apart servicecontract of full-service operational lease. Aan het einde van het contract heb je een aantal opties: een nieuw contract afsluiten met een nieuwe machine, het huidige contract verlengen en de machine blijven gebruiken, de machine teruggeven of de machine overnemen.

Huur en huurkoop

Is er tijdelijk een machine nodig? Dan kan bij Groveko. We verhuren schoonmaakmachines al vanaf 1 dag. Huren is ook mogelijk voor een langere periode met eventueel de optie om de machine na deze periode over te nemen. In dit geval wordt het bedrag dat voor de huur van deze periode wordt betaald in mindering gebracht op de aankoopprijs.

Koop & advies

Naast de bovenstaande oplossingen is het natuurlijk gewoon mogelijk een machine te kopen. We geven je graag advies over de juiste vorm van financieren. Onze flexibele vorm van financiering maakt dat we altijd de best oplossing hebben voor jouw situtatie.