Horeca & catering

Naast gastvrijheid staat een uitmuntende hygiëne in de keuken en daarbuiten voorop. Een schone, HACCP-conforme, bereidingsplek is essentieel om kwaliteit te kunnen garanderen. Niet alleen de inzet van optimale schoonmaakproducten voor horeca & catering is belangrijk. Het hanteren van de juiste protocollen is de basis van hygiënisch werken. Groveko is dé partner voor de horeca & catering branche met oplossingen die resultaat opleveren.

I-Haccp Vaatwas & Keukenconcept met Audit
Vandaag besteld, morgen geleverd
Levering tot in de werkkast
24/7 service

Contact opnemen?

Vraag meer info aan
0318-63 21 85

Thermen zet schoonmaakrobots van Groveko in

“Robots dragen bij aan de beleving van onze gasten en tevreden personeel”

Wie zich ’s ochtends in alle vroegte door een van de Thermen hotels en sauna’s begeeft, zou zomaar de nieuwste leden van het schoonmaakteam aan kunnen treffen: schoonmaakrobots. Ze stofzuigen en dweilen de vloer, terwijl medewerkers zich richten op andere schoonmaaktaken. Housekeeping manager Ingrid Jorritsma: “Het resultaat is een schonere omgeving en minder zwaar belaste medewerkers. Dit draagt bij aan de beleving van onze gasten én zorgt voor meer personeelstevredenheid. En dat is voor ons erg belangrijk.”

Een uitgewerkt HACCP-plan

iHACCP als gratis aanvullende dienst

iHACCP is gratis een aanvullende dienst van Groveko voor Horeca & Catering bedrijven. Met behulp van onze geavanceerde software, leveren wij een uitgewerkt HACCP-plan op. Met alle bijbehorende documentatie voor jouw productieproces. 

Vaatwas INTENCE

Doseersysteem voor een perfecte vaat

Met het INTENCE vaatwas doseersysteem van RVS gebruik je hoog geconcentreerde vaatwasmiddelen voorzien van een EU Ecolabel . Je bespaart op vaatwasmiddel doordat dit systeem zeer precies is in het afgeven van doseringen. En je kunt per tijdstip de hoeveelheid vaatwasmiddel instellen. Je hebt nergens omkijken naar, de technische dienst van Groveko plaatst het systeem.

Ecodos Easy

Dispenser die overdosering onmogelijk maakt

De Ecodos Easy is een intelligente dispenser met bijbehorende ecologische reinigingsmiddelen. Door de accurate afgifte van het hoog gedoseerde reinigingsmiddel wordt overdosering voorkomen. Dit scheelt geld, handelingen en onnodig verpakkingsmateriaal. Door de continue dataverzameling over het verbruik, is de inzet van deze dispenser ook goed te integreren in jouw HACCP-plan.

Ecodet Compact wasmiddel

Altijd een schoon en betrouwbaar resultaat

Een juiste dosering van wasmiddelen vormt in de praktijk vaak een uitdaging. Met de Ecodet compact datagestuurde dispenser voorkom je over- en onderdosering. Door de verzamelde data is het verbruik inzichtelijk en kun je optimaal sturen op het een goed resultaat. Het ingezette wasmiddel is hoog geconcentreerd. Daardoor hoef je minder wasmiddel in te zetten en wordt een minimum aan verpakkingsmateriaal ingezet.

Milieuvriendelijk werken

Duurzaamheid & resultaat gaan hand-in-hand

We willen allemaal onze leefomgeving zo min mogelijk belasten. De innovatieve oplossingen van Groveko zijn milieuvriendelijk, effectief en bieden het beste schoonmaakresultaat. Daarnaast zetten wij in op hoog geconcentreerde middelen om logistieke bewegingen en het gebruik van verpakkingsmateriaal tot een minimum te beperken.

Vaatwasser leasen

De beste vaatwasmachines en gespreid betalen

Onze lease constructie voor vaatwassers heeft als grote voordeel dat je niet ineens grote investeringen hoeft te doen. Je beschikt over de nieuwste, efficiënte vaatwassers en hebt niet te maken met onderhoudskosten. Zo weet je precies wat je kwijt bent en kom niet voor onverwachte kosten te staan. 

Werkwagens van Vermop & Vileda

Kies voor kwaliteit en een professionele uitstraling

Schoonmaakkarren, mopkarren, hotelwagens of vuil verzamelwagens. Wat voor werkwagen je ook kiest, Groveko levert de beste oplossing voor jouw situatie. Naast efficiënt en prettig werken, dragen professionele werkwagens ook bij aan een verzorgde uitstraling. Met werkwagens van Vermop of Vileda kies je voor kwaliteit, weinig storingen en professionele uitstraling.

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.

Succesverhalen horeca & catering
De succesverhalen van Groveko's klanten

HC Den Bosch

“De samenwerking tussen Groveko en Hockeyclub ’s-Hertogenbosch kwam tot stand op het moment dat wij afscheid namen van onze toenmalige leverancier. Toen wij onze nieuwe tribune en clubhuis gingen bouwen, heb ik Groveko benaderd.

 

Groveko kwam met een heel goed voorstel. Wij hebben daarom samen met Groveko onze nieuwe accommodatie ingericht. Het totaalpakket wat Groveko biedt, maakte het project succesvol. Daarnaast is het persoonlijke contact met Groveko doorslaggevend voor de fijne samenwerking.”

Jan v.d. Lande – Lid bestuur accommodatie
HC Den Bosch