Facilitair

Veilig, schoon en hygiënisch. Een gedegen schoonmaakplan, de juiste schoonmaakmaterialen en de beste prijs / kwaliteit verhouding. Voor facility managers is Groveko de partner die werk uit handen neemt en resultaat levert. Naast een uitgekiend assortiment, zorgen wij dat schoonmaakmedewerkers efficiënt en effectief kunnen werken.

Opleiding en ondersteuning op de werkvloer
Bestelgemak
Erkende VSR kwaliteitscontroleur én HACCP Audit
Live budget beheer

Contact opnemen?

Vraag meer info aan
0318-63 21 85

Besteloplossingen & systeemintegratie

Zoveel mogelijk automatiseren voor gemak en efficiëntie

Groveko maakt het je graag gemakkelijk. Ons doel is dat jij zo min mogelijk administratieve handelingen hebt. Bijvoorbeeld door een gepersonaliseerde bestelomgeving die optimaal voor jou is ingericht. Of een koppeling aan je eigen systemen middels bijvoorbeeld een OCI of API koppeling.

Ecodos Easy

Efficiënt en duurzaam reinigingsmiddelen inzetten

De Ecodos Easy is een slimme dispenser die zorgt voor een accurate dosering van reinigingsmiddelen. De middelen zijn hoog geconcentreerd. Zo heb je maximaal resultaat, met minimale logistiek en weinig verpakkingsmateriaal. De Ecodos Easy werkt op een zonnepaneel en werkt zelfs in werkruimten met zeer weinig licht.

Sanitaire inrichting

Robuuste oplossingen met een moderne uitstraling

Iedere locatie en indeling is uniek. Met onze sanitaire inrichting oplossingen leveren wij maatwerk voor iedere situatie. Van dispensers tot middelen, wij adviseren je bij de ideale mix. Onze producten dragen bij aan een modern ingerichte sanitaire ruimte. Onze dispenser lijnen zijn robuust en zijn voorzien van handige functies, zoals touch free bediening.

Washroom dispensers van Hagleitner

Voor een robuuste en modern ingericht sanitaire ruimte

De washroom dispensers van Hagleitner zitten vol innovaties. Zo zorgt de reserve functie ervoor dat lege dispensers worden voorkomen. Daarnaast wisselen de dispensers informatie uit welke waardevolle managementinformatie vormt, bijvoorbeeld op welke momenten de toiletten druk worden bezocht. Handdoekdispensers zijn in te stellen voor iedere situatie, van tijd vertragend tot ultra snel voor hoge piekbelasting.

Duurzame oplossingen

Samen zorgen voor onze leefomgeving

Efficiënte reinigingsmiddelen die goed afbreekbaar zijn. Hoog geconcentreerde middelen voor minder logistieke bewegingen én verpakkingsmateriaal. Bij Groveko lopen wij voorop in duurzame oplossingen om zo goed mogelijk te zorgen voor onze leefomgeving. Lees meer over onze circulaire oplossingen en producten. 

Easy startups

Een nieuw project dat ingericht moet worden?

Groveko neemt het jou uit handen. Wij inventariseren de locatie, bekijken wat nodig is, stellen een schoonmaakplan op en richten de locatie voor je in. Zo kunnen de schoonmakers meteen efficiënt aan de slag met het juiste materiaal. Geen omkijken meer naar. Natuurlijk kunnen wij ook daarna de voorraad bijhouden én verpakkingsmateriaal retour nemen. 

GSDS

Zelf bestellen en voorraden bijhouden is verleden tijd

Zorgen dat er voldoende schoonmaakmiddelen beschikbaar zijn is een belangrijk aspect van een facility of locatiemanager. Maar wat als je dit uit zou kunnen besteden en je er geen omkijken meer naar hebt. Het Groveko Smart Delivery System (GSDS) maakt het bestelproces eenvoudig, snel en betrouwbaar. Alle benodigde materialen op het juiste moment geleverd, zodat voorraad altijd beschikbaar is. Én lege verpakkingen worden meteen retour genomen.

Machines kopen & leasen

Werk met de nieuwste machines

Goed materiaal is het halve werk. Zorgeloos gebruik kunnen maken van de beste schoonmaakmachines, daar helpt Groveko jou bij. Of je nu schoonmaak machines wilt leasen of wilt kopen. Wij adviseren je bij de optimale keuze in jouw situatie. Je kunt daarbij vertrouwen op onze kennis en de beste merken schoonmaakmachines. Zo behaal je resultaat tegen lage kosten.

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.