Vileda UltraSpeed Pro: innovatief en modern vlakmop systeem

Vileda UltraSpeed Pro: innovatief en modern vlakmop systeem

Worstelen met zware moppen of een ouderwets vlakmop systeem waarmee u onvoldoende schoonmaakresultaten behaald is verleden tijd. Moppen op de oude, klassieke manier hoeft namelijk niet meer. Het is hoog tijd om over te stappen naar een innovatief, modern vlakmop systeem, de UltraSpeed Pro van het merk Vileda.

UltraSpeed systeem

UltraSpeed is een gebruiksvriendelijk vlakmopsysteem, de pers biedt namelijk een groot aantal voordelen. Hij is eenvoudig te demonteren, klikt vast op de emmer en heeft een hoge persdruk. Daardoor is de vochtigheid van de mop goed regelbaar.

 

UltraSpeed kenmerkt zich verder door de toepassing van sterke, lichte materialen en een breed assortiment moppen, waaronder een microvezel mop. Met het UltraSpeed vlakmopsysteem heeft u een modern, slim uitgedacht en representatief vloerreinigingssysteem, geschikt voor horeca, scholen, kantoren en instellingen.

Alle schoonmaakmaterialen in één doos

De Vileda UltraSpeed Pro Single en Double starterkits hebben bijna alles wat u nodig heeft aan schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging in één doos. De Starterkits bestaan uit een:

 

  • Onderstel met een enkele (25L) of dubbele emmercombinatie (25L en 8L)
  • Hendelpers
  • Mopframe
  • Microvezelmop

Onderstel Pro Single of Double

Voor kleinere objecten is een Ultraspeed Pro Single, die een enkele emmercombinatie bevat, genoeg. Wanneer u grote oppervlakken moet schoonmaken, kunt u een ‘second bucket’ aanschaffen. Deze emmer kan ook gebruikt worden om extra schoonmaakartikelen mee te nemen.

Hendelpers

De UltraSpeed Pro hendelpers is de snelst en meest efficiënte pers die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Onafhankelijke testen tonen aan dat de UltraSpeed Pro pers tot 50% meer vocht uit de mop perst in vergelijking met andere mopsystemen en dat in slechts 12 seconden tijd. Hierdoor drogen vloeren veel sneller. De hendel zorgt voor extra perskracht, zonder dat daar extra kracht voor nodig is.

Mopframe en microvezelmop

Het frame is vervaardigd uit lichtgewicht duurzaam kunststof en het beschikt over een ergonomisch inklapmechanisme dat met de voet te bedienen is. Dankzij de eenvoudige schuifbevestiging is de mop eenvoudig uitwringbaar zonder het van het frame te verwijderen.

 

UltraSpeed Pro biedt ook een uitgebreid assortiment aan microvezelmoppen. Een voorbeeld hiervan is de Safe mop, een speciale schrobmop voor het onderhoud van anti-slip vloeren.

Telescoopsteel

De telescoopsteel is apart te bestellen. De telescoopsteel is gemaakt van een hoogwaardige, dikwandige aluminium buis. De bovenste handgreep is gemaakt van een comfortabel aanvoelend anti-slip materiaal, waardoor de steel prettig in de hand ligt en ook tegen een gladde wand goed blijft staan. De onderste handgreep heeft een ergonomische vorm zodat hij goed in de vorm van de handpalm past.

 

Wilt u meer informatie over Vileda? Neem dan contact met ons op.