De Numatic 244NX is nu beschikbaar

De Numatic 244NX is nu beschikbaar

Het is zover! De Numatic 244NX is officieel gelanceerd. Deze compacte schrob- zuigmachine is sneller, efficiënter en schoner dan ooit! De 244NX tilt schoonmaken naar een hoger niveau met een enorme productiviteit en besparing in tijd en water.

De machine is licht van gewicht en zeer wendbaar. Je hebt volledig de controle door de gemakkelijke voetbediening, eenvoudige parkeerstand en soepele besturing.

 

De Numatic 244NX optimaliseert het gebruik van schoon water, minimaliseert het waterverbruik en heeft geen rommelige verspreiding. Dit kan zorgen voor een besparing van wel 5000 liter per jaar!

 

Met de eenvoudige dashboardbediening kan je binnen enkele seconden al aan de slag gaan. Voorzien van de NX300 batterij is bij elke schoonmaaktaak een goede balans tussen werktijd en vermogen. Bovendien laadt de 244NX voor 80% op in slechts 1 uur tijd. Als de machine volledig is opgeladen kan je gebruik maken van zeker 80 minuten werktijd.

 

De 244-NX vermindert de reinigingstijd met 70% in vergelijking met traditioneel moppen. Overschakelen naar een 244NX voor slechts 5 minuten per dag in plaats van moppen levert grote besparingen op, waardoor de totale machinekosten in 3 jaar terugverdiend worden.

 

Heb je interesse in een vooruitbestelling? Neem dan contact met ons op via groveko.nl/contact