Nexaro

Nexaro

De schoonmaakwereld wordt al jaren onthaald met de uitgave van nieuwe en slimmere robots. Ook lijkt de schaal van deze robots verder toe te nemen; er wordt gestreefd naar steeds grotere en efficiënte machines. Nexaro heeft hier een andere benadering voor. Zij geloven in het gebruik van kleine, maar slim samenwerkende schoonmaakrobots. Zo luidt hun motto: “The next big thing is pretty small.” Dit is terug te zien in het ontwerp van hun compacte zuigrobot, de Nexaro NR 1500.

Hulp nodig?

Beantwoord 9 korte vragen en vind jouw artikel

Keuzehulp

Keuzehulp

Bekijk hieronder de producten geselecteerd via keuzehulp
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over Nexaro 

 

Nexaro is gevestigd in Wuppertal, Duitsland en maakt deel uit van de Vorwerk ondernemingsgroep. Het bedrijf bestaat al 140 jaar en houdt zich sinds enkele jaren bezig met robotica. Door hun lange ervaring hebben ze al een plaats in de markt en kunnen ze zich vestigen op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen in de schoonmaak. Evenals hun moederbedrijf maken ze grote stappen in duurzaamheid. Zo streven ze naar een klimaatpositieve indruk door al hun CO²-emissie te compenseren en duurzame bevoorradingsketens te creëren. Daarbovenop werken ze uitsluitend met, grotendeels zelfgeproduceerde, groene energie.  

 

Nexaro HUB 

 

Bij de perfecte hardware hoort natuurlijk ook passende software. Met Nexaro HUB heb je altijd inzage in de prestaties van je robots. Dit platform biedt ook een systeem waarbij je gebruikersrollen kunt instellen, zo kunnen meerdere werknemers zich ontfermen over de ingestelde taken van de robots. Op deze manier kunnen de robots precies worden afgestemd naar de wensen van het personeel. Zo zijn ze actief wanneer jij het wil en niet wanneer het slecht uitkomt. Ten slotte scant de robot tijdens elke rit in real-time voor mogelijke prestatieverbeteringen en storingen. Dit wordt gekoppeld aan een gegenereerde kaart van jouw werkomgeving. Zo ben je altijd op de hoogte van de prestaties van jouw robot(s).