Cleanfix Schoonmaakrobot RA 660 Navi

De schoonmaakrobot van Cleanfix is de RA 660 Navi. Deze rode robuuste schrobzuigrobot van het Zwitserse merk Cleanfix is een opvallende verschijning in de markt van schoonmaakrobots. Onder het rode uiterlijk gaat veel geavanceerde robot technologie schuil. De Cleanfix schoonmaakrobot bevat een nauwkeurig navigatiesysteem, gebruiksvriendelijke interface en natuurlijk de hoogwaardige borstel- en zuigmonden die je van Cleanfix gewend bent.

Hoe werkt de Cleanfix RA 660 Navi?

De RA 660 Navi scant eerst de contouren van het oppervlak in, vervolgens worden de obstakels erin gezet. Vervolgens wordt de omgeving systematisch in kaart gebracht.  Zo wordt elke keer weer alles grondig gereinigd.

Voordelen van de RA 660 Navi

  • Samenwerking tussen mens en robot met het Flow Cleaning concept zorgt voor een optimale schoonmaak
  • Hogere hygiënestandaard door betere reiniging van oppervlakken, doordat schoonmaakmedewerkers meer tijd hebben voor complexe schoonmaaktaken
  • Lage operationele schoonmaakkosten bij inzet van de RA 660 Navi voor grote oppervlakken
  • Oneindig veel kaarten en in te programmeren oppervlakken
  • Volledig zelfstandig wanneer de RA 660 Navi in gebruik is
  • Hoge efficiëntie
  • Eenvoudig om te bedienen door een simpele interface
  • Een vaste start- en stoplocatie zorgt voor duidelijkheid bij alle schoonmaakmedewerkers, zeker bij een wisselende bezetting

RA 660 NAVI

Flow Cleaning met de RA 660 Navi

Het Flow Cleaning concept is gericht op de samenwerking tussen mens en robot. De medewerker stelt de robot in, en deze voert de opdracht vervolgens zelfstandig uit. De medewerker heeft ondertussen tijd om andere schoonmaaktaken op te pakken. Door Flow Cleaning toe te passen in omgevingen zoals supermarkten, winkelcentra, magazijnen, kantoren, fabrieken, vliegvelden en andere grote oppervlakken, zorg je voor een constant en betrouwbaar schoonmaakresultaat.

Technische informatie Cleanfix Schoonmaakrobot

Werkbreedte borstels

66 cm

Werkbreedte zuigmond

79 cm

Maximale looptijd per lading

4 uur

Schrobprestatie

tot 1.200 m2 per uur

Accucapaciteit

24 V /  115 Ah

Schoonmaaksnelheid

tot 0,6 m/s

Inhoud schoon- en
vuilwatertank

45 l

Gewicht incl. accu

260 kg

Afmetingen L x B x H

925 x 850 x 880 mm

Doseringssysteem

ja

Informatie schoonmaakrobot Cleanfix

Meer weten over Cleanfix schoonmaakrobots? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel ons op 0318 - 63 21 85 of mail ons naar info@groveko.nl.

Meer weten over professionele schoonmaakrobots?

Meer weten over de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie kunnen bieden? Op www.groveko.nl/robots vind je meer informatie over professionele schoonmaakrobots, de businesscase en de financiële opties.