Groveko schoonmaakrobots

 

De toekomst is nu! Maak kennis met de professionele schoonmaakrobots van Groveko: Ecobot 40, Ecobot 50, Ecobot 75 en Ecobot 111 van het toonaangevende Gaussian Robotics.

Zelfrijdende schrobzuig-, veeg- en stofzuigmachines die zichzelf opladen en bijvullen en zich moeiteloos om mensen en objecten heen manoeuvreren. Veilig, efficiënt en innovatief. Maximaliseer de productiviteit en inzet van je medewerkers, optimaliseer de kwaliteit van schoonmaak en garandeer een smetteloos resultaat door de inzet van robots bij jouw schoonmaakactiviteiten.

Ecobot 75 en Ecobot 50 met dockingstation
Vraag een demo aan

Ecobot 111 en Ecobot 40

De kracht van onze Ecobots

  • Voor iedere vloer, binnen of buiten, de juiste innovatieve oplossing
  • Ondersteunt schoonmakers en minimaliseert zo ergonomische belasting
  • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
  • Zeer hoge hygiënestandaard
  • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
  • Communiceert met Smart buildings
  • Schoonmaakrobots zijn volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
  • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
  • Flexibele inzet op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen

 Ecobot 40 en Ecobot 50

Ecobots van Gaussian Robotics

Onze schoonmaakrobots, de Ecobots van Gaussian Robotics, zijn het neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. De Ecobot veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. Gaussian Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gaussian Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit.

Lift en hal

 

 USP

Man en Ecobot 50

Samenwerken en hogere productiviteit

Ecobots en schoonmakers werken samen

Schoonmaken is en blijft mensenwerk. Een schoonmaakrobot vervangt schoonmaakpersoneel niet, maar ondersteunt hen. Door zwaar, belastend zuig- en schrobwerk over te nemen bijvoorbeeld. De tijd die de medewerker  hiermee bespaart kan hij inzetten voor  hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact. Hoe de urenverdeling eruit ziet? Dat zie je in onderstaande weergave van de urenverdeling bij inzet van de Ecobot 50.

 

 

 

Ecobot specialist

Ecobot specialist Henk Weijand

Contact met Groveko's robotspecialist

Heb je vragen over een van onze schoonmaakrobots, service of techniek? Bij Groveko schakel je gemakkelijk en snel met onze Ecobot specialist. Neem contact op voor vrijblijvend advies en een slimme blik op jouw situatie.

 Locaties

Heldere businesscase

We hebben al een rendabel aanbod wanneer je de Ecobot 40 slechts 1 uur per werkdag inzet. Het voorkomen van uitval van medewerkers, het duurzaam inzetbaar maken van medewerkers, o.a. op extra, hoogwaardige schoonmaaktaken en de kansen met robots in nieuwe aanbestedingen, zorgen voor een financieel, duurzaam en maatschappelijk rendement met de robots.

Werkwagen in gang

Ecobot 75 en Ecobot 111

Eenvoud en intuïtief

Het gebruik van de schoonmaakrobots van Groveko is intuïtief en simpel. Gebruik de robots één keer handmatig voor het snel leren van de route. Hiervan krijg je een kaart die je zelf kan aanpassen. Het duidelijke Cloud dashboard zorgt voor makkelijk inzicht in de status en prestaties van jouw robots. Bovendien kun je overal de gegevens inzien, aanpassen en verbeteren. Zo verbeter je de schoonmaakresultaten continu. Uiteraard bewaren we de data op een veilige manier.

Veiligheid en flexibiliteit

Er is geen kans op botsingen met mensen. Elke robot is voorzien van 2D en 3D LiDar (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt de robot zich automatisch zonder noodzaak voor menselijk ingrijpen. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

 

 Robotarm

Duurzaamheid

Door een perfecte dosering van chemie en waterbesparing maken onze schoonmaakrobots jouw schoonmaak duurzamer en milieuvriendelijker. De dosering van reinigingsmiddel is afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak. De robot registreert dit en past de dosering hierop aan. Zo worden overdosering en onderdosering voorkomen. Het unieke waterfilter-systeem kan tot 70% water besparen. Dit is niet alleen goed voor de schoonmaakprestaties, maar ook voor het totale waterverbruik.

Innovatieve uitstraling

Met de inzet van schoonmaakrobots zet je jouw bedrijf neer als innovatieve speler en lever je het bewijs dat jij klaar bent voor de toekomst.

Meer informatie?

Is je belangstelling voor schoonmaakrobots gewekt? Wil je weten welke kansen en besparingen de inzet van robots jouw schoonmaak biedt? We bespreken het graag met je in een vrijblijvend gesprek. Vraag naar de huur, koop en lease mogelijkheden.

Neem contact op met dé Ecobot specialist

Meer productinformatie over de schoonmaakrobots van Gaussian