Schoonmaakrobots van Groveko

Maak kennis met de professionele schoonmaakrobots van Groveko: Ecobot 40, Ecobot 50, Ecobot 75 en Ecobot 111 van het toonaangevende Gaussian Robotics. De toekomst is nu!

Zelfrijdende schrobzuig-, veeg- en stofzuigrobots die zichzelf opladen en bijvullen en zich moeiteloos om mensen en objecten heen manoeuvreren. Veilig, efficiënt en innovatief. Maximaliseer de productiviteit en inzet van je medewerkers, optimaliseer de kwaliteit van schoonmaak en garandeer een smetteloos resultaat door de inzet van schoonmaakrobots bij jouw schoonmaakactiviteiten.

Vraag een gratis demo aan

 

 

USP's schoonmaakrobots Groveko

De kracht van onze schoonmaakrobots

  • Voor iedere vloer, binnen of buiten, de juiste innovatieve schoonmaakrobot
  • Ondersteunen schoonmakers en minimaliseren zo ergonomische belasting
  • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
  • Zeer hoge hygiënestandaard
  • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
  • Communiceren met Smart buildings
  • Schoonmaakrobots zijn volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
  • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
  • Flexibele inzet schoonmaakrobots op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen
Vraag brochure aan

Schoonmaakrobots: Ecobots van Gaussian Robotics

Onze schoonmaakrobots, de Ecobots van Gaussian Robotics, zijn het neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. De Ecobot veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. Gaussian Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt professionele schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gaussian Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit.

Samenwerken en hogere productiviteit

Ecobots en schoonmakers werken samen

Een schoonmaakrobot vervangt schoonmaakpersoneel niet, maar ondersteunt hen. Door zwaar, belastend zuig- en schrobwerk over te nemen bijvoorbeeld. De tijd die de medewerker  hiermee bespaart kan hij inzetten voor hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact. Schoonmaken is en blijft mensenwerk. Hoe de urenverdeling tussen schoonmaakrobots en medewerkers eruit ziet? Dat zie je in onderstaande weergave van de urenverdeling bij inzet van de Ecobot 50.

Heldere businesscase schoonmaakrobots

De kosten van schoonmaakrobots? We hebben al een rendabel aanbod wanneer je de Ecobot 40 slechts 1 uur per werkdag inzet. Het voorkomen van uitval van medewerkers, het duurzaam inzetbaar maken van medewerkers, o.a. op extra, hoogwaardige schoonmaaktaken en de kansen met robots in nieuwe aanbestedingen, zorgen voor een financieel, duurzaam en maatschappelijk rendement met de robots.

Neem contact op voor meer informatie

Contact met Groveko's robotspecialist

‘Nu is de tijd voor Ecobots - Robotica’

Heb je vragen over een van onze schoonmaakrobots, service of techniek? Bij Groveko schakel je gemakkelijk en snel met onze Ecobot specialist. Neem contact op voor vrijblijvend advies en een slimme blik op jouw situatie. Of plan snel en eenvoudig een gratis demonstratie aan.

Stel je vraag

Eenvoudig en intuïtief

Het gebruik van de schoonmaakrobots van Groveko is intuïtief en simpel. Je gebruikt de robots één keer handmatig om de route snel te leren. Dit levert je een kaart op die je zelf kunt aanpassen. Het duidelijke Cloud dashboard geeft je gemakkelijk inzicht in de status en prestaties van jouw robots. Bovendien kun je overal de gegevens inzien, aanpassen en verbeteren. Zo verbeter je de schoonmaakresultaten continu. Uiteraard bewaren we de data op een veilige manier.

Veiligheid en flexibiliteit

Er is geen kans dat een schoonmaakrobot botst met mensen. Elke robot is voorzien van 2D en 3D LiDar (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en zelfs glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt de robot zich automatisch zonder dat menselijk ingrijpen nodig is. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

Duurzaamheid schoonmaakrobots

Onze schoonmaakrobots maken jouw schoonmaak duurzamer en milieuvriendelijker door een perfecte dosering van chemie en door waterbesparing. De dosering van reinigingsmiddel is afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak. De robot registreert dit en past de dosering hierop aan. Zo worden overdosering en onderdosering voorkomen. Het unieke waterfilter-systeem kan tot 70% water besparen. Dit is niet alleen goed voor de schoonmaakprestaties, maar ook voor het totale waterverbruik.

Innovatieve uitstraling schoonmaakrobots

Met de inzet van schoonmaakrobots zet je jouw bedrijf neer als innovatieve speler en lever je het bewijs dat jij klaar bent voor de toekomst.

Meer informatie

Ecobot Vacuum 40

Kleine krachtpatser

De Ecobot Vacuum 40 is een volledig zelfstandige stofzuigrobot die schoonmaakmedewerkers zwaar fysiek stofzuigwerk uit handen neemt. De stofzuigrobot verwijdert hardnekkig stof en vuil van elke ondergrond zoals tapijt, laadt zichzelf eigenhandig op en is fluisterstil.

Ecobot Scrubber 50

Revolutionaire robottechnologie

De Ecobot Scrubber 50 is een compacte schrobzuigrobot die door unieke borsteltechniek hygiënisch en efficiënt reinigt en zich zelfstandig oplaadt, de watertank leegt, spoelt en opnieuw vult. Combineer dit met de mogelijkheid om met deuren en liften te communiceren, de intelligentie navigatie, zeer eenvoudige bediening en de interessante businesscase en je begrijpt waarom de Ecobot Scrubber 50 de nieuwe generatie schoonmaakrobot voor de professionele schoonmaak wordt genoemd.

Ecobot Scrubber 75

Dé schoonmaakrobot van nu

Met state-of-the-art hardware en gepatenteerde software is de Ecobot Scrubber 75 het neusje van de zalm van de schoonmaakrobots te noemen. Met gemak neemt deze schrobzuigrobot 3000 m2 per uur onder handen. De Ecobot Scrubber 75 is ontworpen door de beste robot-ingenieurs ter wereld. En dat zie je terug in de talrijke functionaliteiten die zorgen voor optimale efficiëntie, duurzaamheid en een zeer interessante businesscase.

Ecobot Sweep 111

Veegrobot voor binnen én buiten

De Ecobot Sweep 111 is de eerste volledig zelfstandige veegrobot voor binnen- en buitengebruik. Dit wendbare zwaargewicht rekent met zijn sterke zuigkracht en borstels in één beweging af met het hardnekkigste stof en vuil tot in elke hoek en rand. Intelligente navigatiesoftware omzeilt elk stilstaand of bewegend object. De schoonmaakrobot beschikt over een oplaadstation en een automatisch vuildumpsysteem. Laden en legen doet de Ecobot 111 dus helemaal zelfstandig. De veegrobot werkt efficiënt zonder menselijke interventie en heeft een interessante businesscase.

Meer informatie?

Is je belangstelling voor schoonmaakrobots gewekt? Wil je weten welke kansen en besparingen de inzet van robots jouw schoonmaak biedt? We bespreken het graag met je in een vrijblijvend gesprek. Vraag naar de huur, koop en lease mogelijkheden. Neem contact met ons via de onderstaande knop of bel ons op 0318 - 63 21 85. Uiteraard kun je ook langskomen bij onze vestigingen in Ede, Oss en Zwolle.

Meer informatie