Kemaro K900 veegrobot

 

In de industriële sector staan werknemers voor de uitdagende taak om de werkvloer schoon te houden, zelfs tijdens drukke werktijden. Schoonmakers ervaren vaak grote druk door grove vervuilingen zoals zand, hout en afval. Kemaro heeft hiervoor de perfecte oplossing ontwikkeld: de Kemaro K900 veegrobot. Deze speciaal ontworpen veegrobot is bedoeld om het schoonmaakproces in de industrie te vereenvoudigen. Maak kennis met de efficiënte en innovatieve Kemaro K900 veegrobot.


Innovatief ✓

Vanaf 1000m² ✓

Flexibele inzet ✓

Opent op duurzaam ✓

Volledig autonome reiniging

Voor elk type vuil

Of het nu gaat om grove vervuilingen, fijn stof of ander vuil, de Kemaro K900 veegrobot is de ideale oplossing voor een grondige reiniging. Uitgerust met geavanceerde sensortechnologieën, zoals LiDAR en 3D-scans, detecteert de K900 automatisch het vuil in de omgeving en neemt het efficiënt aan. Deze veegrobot werkt volledig autonoom, zonder menselijke tussenkomst, waardoor je tijd en moeite bespaart. Je bent verzekerd van een vlekkeloze en moeiteloze reiniging voor elk type vuil.

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Mis geen enkele hoek

Gigantisch bereik

Dankzij zijn slanke en platte ontwerp is de Kemaro K900 schoonmaakrobot in staat om moeiteloos te reinigen onder grote machines en uitrustingen. Geen hoekje wordt overgeslagen, dankzij de krachtige zijborstels en het scherpe draaivermogen van de robot. Je bent verzekerd van een optimaal bereik en maximale efficiëntie tijdens het schoonmaken. Deze autonome schoonmaakrobot zorgt voor een grondige reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor je een vlekkeloos resultaat krijgt.

Snel inzetbaar

Makkelijk toepasbaar

Met de Kemaro K900 schoonmaakrobot hoef je je geen zorgen te maken over het type vloer. Deze robot is geschikt voor verschillende vloeroppervlakken en kan moeiteloos elke vloer passeren zonder deze te beschadigen. Bovendien is de K900 ontworpen om hellingen tot wel 12% te beklimmen, waardoor hij zonder problemen op verschillende niveaus kan werken.

Met een indrukwekkend schoonmaakbereik van maximaal 20.000 vierkante meter en de mogelijkheid om in meerdere ruimtes te opereren zolang er toegang is.

Krachtpatser

Sterke machine

De Kemaro K900 is een ware krachtpatser op elk gebied. Met een indrukwekkend maximaal reinigingsvermogen van 1.000 vierkante meter per uur zorgt deze robot voor efficiënte en snelle schoonmaakresultaten. De Lithium-ion batterij van de K900 heeft een maximale levensduur van 5 uur, wat waardevolle werktijd bespaart die anders aan personeel zou worden besteed. Gedurende deze 5 uur vereist de robot geen verdere aandacht of inspanning van jouw kant.

Dankzij de ruime afvalcapaciteit van 35L kan de Kemaro K900 meerdere schoonmaakbeurten uitvoeren zonder dat de container geleegd hoeft te worden. Dit hangt natuurlijk af van de hoeveelheid vuil die wordt opgevangen. Hierdoor kun je de robot langdurig en efficiënt gebruiken zonder onderbrekingen.

Constante prestaties

Onafhankelijk van de situatie

De Kemaro K900 onderscheidt zich van andere robots doordat hij een IP54-classificatie heeft. Hierdoor is de robot grotendeels bestand tegen water en kan hij veilig in natte omgevingen worden gebruikt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over waterschade.

Onze robots in het echt zien? Vraag een gratis demo aan.

Slimme robot

Overal inzage in prestaties

Met het Kemaro Cloud-systeem heb je altijd toegang tot de prestaties van de K900. Via dit platform ontvang je meldingen bij storingen of wanneer de batterij bijna leeg is. Bovendien biedt het systeem een gedetailleerde kaart van je werkomgeving, waarop de robot de ontoegankelijke plekken markeert waar extra handelingen nodig zijn. Met deze interactieve kaart kun je ook aangeven welke gebieden de robot moet vermijden als dat nodig is.

Technische specificaties

Afmetingen machine 79 x 72 x 35 cm
Schoonmaak breedte 900 mm
Minimale passeerhoogte vanaf 37 cm
Gewicht incl. batterij 32 kg

Technische specificaties

Stofcontainer 35 L
Vuilcontainer 35 L
Batterij looptijd 4 - 5 uur 
Laadtijd 2,5 uur
Reinigingscapaciteit 1.000 m² per uur

Technische specificaties 

Maximum snelheid  0,7 m/sec 
Geluidsdrukniveau bij max. zuigkracht 72 dB(A)
Maximale hellingshoek 12%
Automatisch oplaadstation Is een optie

Over de robot
Wat voor functies heeft de robot?

De Kemaro K900 is een industriële veeg- en zuigrobot voor grote oppervlakken en grof vuil. Zijn grote capaciteit en sterke zuigkracht maakt hem uitermate geschikt voor locaties als magazijnen en productiesystemen.

Hoe stel ik de robot in, kan dit via een app?

Er is een installatie nodig om de robot werkzaam te maken. Er is een webapp, waar je inzage hebt in de prestaties van je robot. Ook kun je hem limieten opstellen voor waar je niet wil dat de robot schoonmaakt, ook wel “no-go-zones” genoemd.

Hoe gaat de robot om met obstakels?

Met een combinatie van verschillende technieken voor omgevingsscans houdt de K900 constant in de gaten wat zijn locatie is en wat mogelijke obstakels zijn. De robot gebruikt onder meer de nieuwste LiDAR en 3D sensoren voor accurate inschattingen.

Hoe snel is de werkomgeving in kaart gebracht?

Door SLAM (Simultaneous localization and mapping) maakt de robot in real-time een kaart aan met plekken waar hij geweest is. De snelheid hiervan is afhankelijk van de grootte van de werkvloer. Na 1 ronde over de gehele vloer kan er een volledige kaart worden afgebeeld.

Wat is de actieradius van de robot?

Deze industriële schoonmaakrobot kan tot 5 uur lang schoonmaken met een volledige batterij. De schoonmaakefficiëntie is 1,000m² per uur.

Hoe laadt de robot zich op?

De Kemaro K900 komt geleverd met een laadstation. Hier rijd de robot vanzelf naartoe bij laag batterijpercentage. Na een laadtijd van 90 minuten pikt de robot de taak op waar hij mee bezig was.  

Praktische vragen
Voor welk vloeroppervlak is deze robot geschikt?

De K900 kan op alle soorten harde vloeren worden ingezet: bijvoorbeeld vloeren van PVC, tegels en Epoxy.

Hoe groot moet mijn vloer zijn voor deze robot?

Er is geen minimum, maar wij raden aan deze robot in te zetten voor grote industriële werkvloeren tot 20,000m².

Kan ik meerdere Kemaro robots tegelijk instellen?

Er is geen functie om meerdere Kemaro robots tegelijk in te zetten. Bovendien is één K900 voldoende om de meeste werkvloeren te dekken.

Kan de robot overnacht worden gebruikt?

De robot heeft geen licht nodig om te functioneren. De omgevingsscans berusten namelijk ook op radiogolven. Overnacht kan de K900 dus gemakkelijk worden ingezet.

Kwaliteit & Service
Update de robot automatisch?

De Kemaro K900 ontvangt automatisch op afstand onderhoud – en systeemupdates. Deze hoeven dus niet handmatig worden geïnstalleerd.

Wat moet ik doen om de robot te onderhouden?

Er is weinig onderhoud nodig om je Kemaro robot werkende te houden. Je hoeft alleen de stof – en vuilcontainer te legen als deze vol is.  

Bij wie kan ik terecht voor schade of technische fouten?

Bij schade en storingen staat het service team van Groveko voor u klaar. Aan de hand van het probleem zal dit op afstand of op locatie verholpen worden conform de service level agreement.

Waar kan ik terecht om advies te krijgen voor de juiste robot?

Wil je advies krijgen bij het kiezen van uw schoonmaakmachine? Neem contact op of vraag een demo aan om jezelf meer te informeren over de beschikbare robots. 

Hoe kan ik een demonstratie inplannen?

Wil je advies krijgen bij het kiezen van uw schoonmaakmachine? Neem contact op of vraag een demo aan om jezelf meer te informeren over de beschikbare robots.