Robotmerken

Wanneer je een schoonmaakrobot wilt kopen, moet je goed weten welke opties je hebt. Naast Gausium en Tennant zijn er nog meer leveranciers. Daarom hebben we alle merken van schoonmaakrobots op een rijtje gezet. Je kan ze makkelijk vergelijken en zo de juiste keuze maken. Kom je er niet uit? We denken graag met je mee!

Gausium Robotics

De meest geavanceerde robotlijn in de schoonmaak

De Ecobots van Gausium zijn de meest geavanceerde schoonmaakrobots in de markt. Ze worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, onderwijsinstellingen, industrie, Retail en grote doorstroomlocaties zoals luchthavens en stations. Door de uitgebreide veiligheidssystemen en sensoren weten de Ecobots precies waar ze zich bevinden en wat er in de omgeving gebeurt. Met de speciale dockingstations zijn ze in staat om volledig zelfstandig te opereren. Zo nemen de Ecobots zwaar en repetitief werk over zodat schoonmaakmedewerkers een hogere productiviteit en een beter schoonmaakresultaat behalen.

Tennant AMR schoonmaakrobots

Voor echt grote oppervlakken

Als je kijkt naar schoonmaakrobots voor locaties met een groot oppervlak, dan zijn de krachtpatsers van Tennant dé oplossing. Zo zijn de AMR schoonmaakrobots voorzien van grote schoon- en vuilwatertanks en grote accu's. Maar de echte kracht achter de AMR schoonmaakrobots is de kunstmatige intelligentie van Brain Corp. Deze combinatie maakt dat de schoonmaakrobots van Tennant de ideale oplossing zijn voor magazijnen, industrie en grote doorstroomlocaties.

Kärcher schoonmaakrobot KIRA B 50

Adlatus schoonmaakrobots

Cleanfix Schoonmaakrobot RA 660 Navi

Nieuwe technologie met de gebruikelijke kwaliteit van Cleanfix. Dat is de moderne schoonmaakrobot RA 660 Navi. 

Nilfisk Schoonmaakrobots

Lionsbot schoonmaakrobots