Kernwaarden

Bij Groveko werken we op basis van vijf kernwaarden die we samen hebben vastgesteld. Wij zijn hier trots op, het is onderdeel van ons DNA. Het zijn de basiswaarden waar onze organisatie op drijft. Vandaar dat we ze uitdragen en met jou delen. Ze geven je een beeld van ons als medewerkers, waar wij voor staan en waarom je voor Groveko kiest.

Betrokken

Betrokken zijn bij je klant of collega’s maakt het verschil. Iedereen heeft dit van nature in meer of minder mate in zich. Het probleem van de klant aanvoelen en begrijpen, de juiste schoonmaakoplossing aanbieden of een spoedlevering verzorgen. Net even dat stapje meer zeten. We streven naar een duurzame relatie met het beste resultaat op lange termijn. Voor jou als klant én voor Groveko.

Vertrouwen

Vertrouwen hebben in elkaar staat aan de basis van een gezonde relatie. Bovendien maakt vertrouwen samenwerken zoveel makkelijker. Je kan jezelf open opstellen en jezelf zijn. Vrijuit kunnen praten. Van elkaar op aan kunnen. Zo werken wij samen als collega’s én met jou als klant. Je weet wat je aan ons hebt, dat we afspraken kunnen maken. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan laten we het weten en lossen we het netjes op.

Plezier

Wij hebben plezier in ons werk. Of het nu de inrichting van een nieuwe locatie is, goed advies geven aan een klant of een vieze vloer die weer glanst. Het contact met jou als klant stelt ons in staat om dat ook over te brengen. Dit kan alleen door oprecht te zijn. Zeker, niet alles is altijd leuk of gaat altijd goed. Maar het zijn juist deze uitdagingen die ons een goed gevoel geven als we het oplossen. En oplossen van problemen doen we. Met alle plezier.

Transparantie

Wij van Groveko zijn niet van de korte relaties. Samenwerken is namelijk de enige weg vooruit. Met onze open communicatie en duidelijke afspraken weet je wat je kan verwachten. Het stelt ons in staat om mee te denken, onze diensten te verbeteren en te blijven doen waar wij goed in zijn: Jouw partner zijn voor alles op het gebied van schoonmaak en hygiëne.

Duurzaam

Wij zijn ons bewust van de functie en verantwoordelijkheid die Groveko heeft in de samenleving. Aan de ene kant maken we schoonmaak duurzamer. Alle reinigingsmiddelen, verpakkingen en disposables die elke dag weer worden gebruikt hebben namelijk een flinke impact op het milieu. Door efficiënter schoon te maken, ecologische reinigingsmiddelen te gebruiken of verpakkingen op te halen en te recyclen zorgen we voor een duurzamere en circulaire schoonmaak. Bovendien zijn we ook bezig met het verduurzamen van onze panden én ons wagenpark elektrisch te maken. Lees hier meer over Groveko en circulair.

Aan de andere kant hebben we een focus op MVO ondernemen. We bieden werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hebben stageplekken voor het MBO. Ook zijn we actief in sponsoring van goede doelen tot kleinschalige projecten en activiteiten. Daarnaast hebben we in al onze vestigingen Outsiderart. Dit zijn schilderijen gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Met deze initiatieven dragen wij bij aan een betere samenleving.