Wir leben Hygiene!

“Naast producten van hoge kwaliteit valt DR.SCHNELL op door zijn unieke service.  Onze jarenlange ervaring op het gebied van professionele reiniging en hygiëne stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij het oplossen van hun taken”

DR.SCHNELL is een zelfstandige en door de eigenaren geleide familieonderneming, met circa 325 medewerkers. Het assortiment omvat reinigingsproducten voor scholen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, schoonmaakbedrijven, industrie, grootkeukens, hotels, horeca, etc.

Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek en ontwikkeling vormen het hart van DR.SCHNELL. Hier ligt de kern van onze innovatieve ideeën rond bestaande en nieuwe producten. Voortdurend investeren we een deel van onze omzet in zowel de modernste laboratoriumtechnologieën, evenals in de opleiding van onze medewerkers, om zo permanent op basis van de meest recente wetenschappelijke bevindingen te ageren. Het uiteindelijke doel is om vandaag al producten te leveren voor de markt van morgen.

We werken continue met alternatieve ingrediënten , geoptimaliseerde combinaties van grondstoffen en passen de nieuwste productmethoden toe, niet alleen om aan onze doelstellingen te voldoen, maar vooral ook om daarbij maximale efficiëntie te waarborgen.  Deze aanpak stelt ons sinds jaar en dag in staat om met korte tussenpozen de markt voor professionele reinigingsproducten steeds met nieuwe, trendsettende innovaties te bedienen.