Kärcher

Kärcher professional. Elke branche heeft zijn eigen schoonmaak uitdagingen. Als schoonmaakbedrijf wil je zo efficiënt mogelijk werken met gebruiksvriendelijke reinigingsmachines van de beste kwaliteit.

Iedere branche kent zijn specifieke eisen. De voedselverwerkingsindustrie wil betrouwbare schoonmaakmachines om zo voedselveiligheid en productie te borgen. In de zorg wil je perfecte hygiëne als resultaat en dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Voor al deze behoeftes heeft Kärcher schoonmaakoplossingen ontwikkeld die praktisch in te zetten zijn.  

Waarom Kärcher?

Kärcher is  een Duitse fabrikant van de bekende gele en grijze reinigingsmachines. Ze staan voor kwaliteit en efficiëntie, maar vooral ook voor duurzaamheid en innovatie. Kärcher stelt op het gebied van duurzaamheid niet alleen hoge eisen aan hun producten, maar ook aan alles daaromheen: bijvoorbeeld de toeleveranciers, gebouwen en inzet van personeel.

Continue innovaties zoals ergonomische handgrepen, digitale inzage in machinegegevens en elk jaar nieuwe en verbeterde schoonmaakmachines laten zien dat Kärcher voorop loopt in de ontwikkeling en anticipeert op ontwikkelingen in de markt. 

Compleet assortiment schoonmaakmachines 

Het Kärcher assortiment biedt voor zelfs de meest lastige schoonmaak taken een gespecialiseerde oplossing. 

  • Zuigers
  • Schrobmachines
  • Veegmachines
  • Éénschijfsmachines
  • Stoomreinigers
  • Tapijtreinigers
  • Hogedrukreinigers
  • Roltrapreinigers
  • Droogijsreinigers

Kärcher technische dienst

Bij de inzet van deze hoogwaardige schoonmaakmachines hoort service. Kärcher biedt die als geen ander. Het onderhoud van jouw toekomstige schoonmaakmachine wordt bij de locaties van Groveko verzorgd. Belangrijk, want onderhoud van de machine zorgt voor minder storingen, voorkomt dure reparaties en verlengt de levensduur van je apparaat. Ook kun je gebruik maken van Kärcher Fleet. Hiermee krijg je een gedetailleerd overzicht van de prestaties van jouw machines. Zo verhoog je de efficiëntie en optimaliseer je de inzet van de Kärcher professional apparaten. Het biedt je naast management inzicht ook een perfecte tool om de inzet door medewerkers te optimaliseren. 

De voordelen van Kärcher

De machines van Kärcher zorgen voor meer efficiëntie en betere schoonmaak resultaten. Zo kun je sneller werken en behaal je een optimaal resultaat. En met het brede assortiment schoonmaakmachines van Kärcher is er voor elk probleem een passende machine. Groveko helpt jou de perfecte machine te kiezen voor jouw schoonmaakwerkzaamheden. 

Zo presteer je maximaal op het gebied van  kwaliteit, resultaat en werkplezier voor medewerkers. Kärcher heeft de machines, Groveko de kennis om deze op de juiste plek in te zetten.

Schoonmaakrobot van Kärcher

Kärcher heeft een innovatieve schoonmaakrobot ontwikkeld: de KIRA (Kärcher Intelligent Robotic Application). Met deze eigen schoonmaakrobot zet Kärcher een stap naar de toekomst. De Kärcher schoonmaakrobot is betrouwbaar en economisch. Zowel op grote als kleine oppervlakken biedt de KIRA schoonmaakrobot uitstekende resultaten. Nieuwsgierig de schoonmaakrobot van Kärcher? Klik hier voor meer informatie.