Dr.Schnell Ecolution

Met de Ecolution reinigingsmiddelen gaat Dr. Schnell nóg verder op het gebied van duurzaamheid. Alles is volledig CO2-neutraal en recyclebaar. Bovendien heb je 98 procent minder afval en tot 90 procent minder opslagruimte en transport. Zo zorg je eenvoudig voor duurzame schoonmaak zonder in te leveren op kwaliteit of gebruikersgemak.

Ecolution brengt de universele reiniger FOROL en de sanitaire reiniger MILIZID in duurzame en hoog geconcentreerde sticks. De combinatie van hoog geconcentreerde middelen met altijd juiste doseringen zorgt voor een constant perfect resultaat, maar ook kostenzekerheid. Je kan namelijk eenvoudig berekenen hoeveel je per keer gebruikt. Daarnaast kom je niet in contact met de reinigingsmiddelen tijdens het doseren. Veilig in gebruik dus.

Poedersticks

De poedersticks zijn makkelijk te gebruiken. Je stopt een stick in de flacon en vult het water bij. Vervolgens doe je de spraytrigger erop en schud je de fles voor 30 seconden. Dan is de fles klaar voor gebruik. Per stick kun je een halve liter reinigingsmiddel maken. Hierdoor bespaar je 98% op verpakkingsafval in vergelijking met standaard sprayflacons met vulling.

De sticks zijn verkrijgbaar per 20 stuks van 3 gram composteerbare envelop. FOROL is de universele reiniger en is voor effectieve reiniging van alle waterbestendige oppervlakken. MILIZID is de sanitair reiniger en kalkoplosser. Perfect voor reiniging van zuurbestendige materialen in sanitaire ruimtes en natte omgevingen. De flessen zijn per stuk te verkrijgen en zijn helemaal gemaakt van gerecycled materiaal.