Industrie

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan bestellen. Groveko innoveert continu om bestelprocessen en voorraadbeheer zoveel mogelijk te automatiseren. Daarnaast heb je binnen ons brede assortiment de keuze uit alle vooraanstaande merken. Zo vind je bij ons altijd de producten die je nodigt hebt. Natuurlijk adviseren je voor de beste oplossingen en delen wij graag onze kennis om efficiënt te kunnen werken en maximaal werkplezier te realiseren. Wij leveren binnen 24 uur en wanneer nodig kun je gebruik maken van onze spoedleveringen service.

Kwaliteitsgarantie (ISO 9001 & 14001 gecertificeerd)
Totaal leverancier
Bestelgemak
All-in lease concepten

Contact opnemen?

Vraag meer info aan
0318-63 21 85

Poetspapier & poetsdoeken 

Ruime keuze & advies van onze specialisten

Aan professionele papierwaren worden hoge eisen gesteld. Bijvoorbeeld op het gebied van toepassing én hygiëne. Dit geldt ook voor professionele poetsdoeken voor de industrie. Zoals ontvettingsdoeken, pluisarme doeken en sterk absorberende doeken vind je in ons uitgebreide assortiment. Een juiste toepassing vormt natuurlijk de basis voor een succesvol resultaat. Onze specialisten adviseren je bij het maken van de beste keuzes voor jouw situatie. 

Industriële zepen

Voor elke toepassing de juiste handzeep

Snel en hygiënisch je handen schoon. Met bescherming van de huid om deze niet uit te drogen. Voor iedere industriële situatie zijn specifieke handzepen in te zetten om het beste resultaat te behalen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment zepen geschikt voor iedere industriële toepassing. Advies nodig? Ons specialisten adviseren je voor jouw situatie.

Sanitaire inrichting

Robuuste industriële oplossingen

Iedere industrie locatie en indeling is uniek. Met onze sanitaire inrichting oplossingen leveren wij maatwerk voor iedere situatie. Van dispensers tot middelen, wij adviseren je bij de ideale mix. Onze producten dragen bij aan een robuust ingerichte sanitaire ruimte. Onze dispenser lijnen zijn robuust en zijn voorzien van handige functies, zoals touch free bediening zodat de apparaten schoon blijven.

Machines leasen

Professionele schoonmaakmachines voor de industrie

Schoonmaakmachines die binnen de industrie worden ingezet, moeten betrouwbaar zijn. Het leasen van de schoonmaakmachines biedt zekerheid. Je hebt de beschikking over de nieuwst en beste machines die bedrijfszeker zijn. Doet zich toch een storing voor? Dan is onze 24/7 technische dienst snel ter plaatsen. Leasen heeft daarnaast als voordeel dat je jouw investering kunt spreiden en niet ineens voor grote investering staat.

Milieuvriendelijk werken

Resultaat & minder milieubelasting

De circulaire producten van Groveko zijn ontwikkeld vanuit het idee dat ze maximaal resultaat moeten leveren, zo min mogelijk het milieu mogen belasten en bijdragen aan een lage kostprijs. Door te kiezen voor de duurzame producten van Groveko zet je in op hoog gedoseerde middelen met minimale verpakkingsmateriaal en maximaal schoonmaakresultaat.

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.