Food

Winst zit niet alleen in lage kosten. Resultaat behaal je door de juiste middelen en materialen in te zetten. Kennis over de juiste toepassing is daarbij cruciaal. Groveko is dé partner voor de Foodbranche om het beste resultaat te behalen tegen de laagst mogelijke kosten. Dit door de juiste producten in te zetten én de kennispartner te zijn voor resultaat en werkgemak.

Totaal leverancier
24/7 service
Volledig assortiment detecteerbare gebruiksartikelen
Opleiding en ondersteuning op de werkvloer

Contact opnemen?

Vraag meer info aan
0318-63 21 85

Detectables van BST

Voorkom productvreemde materialen

Voedselveiligheid staat voorop. De garantie dat etenswaren veilig zijn om te consumeren. Detectables spelen daarin een belangrijke rol. Binnen het HACCP-plan kunnen metaal- en röntgen detectoren worden geïntegreerd in combinatie met detecteerbare producten. Zo worden productvreemde materialen zoals haar, gebroken glas, plastic e.d. voorkomen. Groveko levert BST detecteerbare producten en helpt je met de integratie in je HACCP-Plan.

iHACCP

Gratis uitgewerkt HACCP-plan

Wij helpen je met de implementatie van je HACCP-plan. Dit op basis van onze gratis aanvullende dienst iHACCP. De basis vormt onze geavanceerde software, waarmee in drie eenvoudige stappen een compleet HACCP-plan wordt samengesteld. Compleet met de bijbehorende documentatie. In combinatie met slimme detecteerbare producten, zet je maximaal in op een veilig productieproces.  

Leasen van machines

De nieuwste machines met gespreide betaling

Niet ineens forse investeringen voor nieuwe (schoonmaak)machines? Profiteer dan van de lease oplossingen van Groveko. Je beschikt over de nieuwste en en efficiëntste machines, waarvan je het gebruik gespreid betaalt. Zo houd je kapitaal vrij voor je bedrijfsvoering. Meer weten? Wij maken vrijblijvend een calculatie voor jouw situatie. 

24/7 Technische dienst

Vakmensen die weten hoe het werkt

De technische dienst van Groveko bestaat uit professionals die jou snel en goed helpen om technische problemen met door ons geleverde machines en apparatuur op te lossen. Alle dagen van de week, 24 uur per dag. Zo helpen zij om verstoringen in jouw productieprocessen tot een minimum te beperken.

Groveko Academy

Kennis maakt het verschil in resultaat

Je kunt over de beste machines, materialen en schoonmaakmiddelen beschikken. Wanneer ze niet goed worden ingezet, behaal je niet het gewenste eindresultaat. Wij hebben enorm veel kennis binnen onze organisatie. Wij delen die graag, zodat onze klanten maximaal resultaat behalen, de laagste kosten hebben en bovenal werkplezier krijgen doordat je gemakkelijk en effectief kunt werken.

Duurzame oplossingen

Minimale belasting & maximaal resultaat

Wij bieden een ruime keuze aan milieuvriendelijke producten en oplossingen. Bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen die hoog gedoseerd zijn, waardoor minimaal verpakkingsmateriaal nodig is. Of dispensers die op basis van verzamelde data precies de benodigde hoeveelheid middel afgeven. Dus geen onder-of overdosering. Voor maximaal schoonmaakresultaat.

CID Lines

Innovatieve hygiëne oplossingen

Binnen de Foodsector worden hygiëne oplossingen veel ingezet. CID lines is gespecialiseerd in producten voor de voedselindustrie, zoals onderhoud, reiniging en desinfectie. Groveko adviseert jou bij de inzet van de juiste CID Lines producten voor het maximaal resultaat tegen de scherpste kosten.

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.