Nilfisk Schoonmaakrobots

 

Meer schoonmaken in minder tijd en moeite. Daarvoor staan de schoonmaakrobots van Nilfisk. Nilfisk ontwikkelde samen met een aantal specialisten 2 schrobzuigrobots: de Liberty SC50 en de SC60. Schoonmaakrobots die eenvoudig zijn te bedienen en programmeren en inzicht geven in de schoonmaakprestaties.


Inzicht in data ✓

Veilig ✓

Eenvoudige inzet ✓

Voor de toekomst ✓

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Geïntegreerd serviceaanbod

Nilfisk biedt voor haar schoonmaakrobots, de Liberty SC50 en de Liberty SC60, een geïntegreerd serviceaanbod. Dit servicepakket biedt productinformatie via een online portal en 24/7 ondersteuning.

98% tot 99,5% schoon

De unieke technologie van de schoonmaakrobots Liberty SC50 en SC60 kan schoonmaakroutes uitstippelen met een dekking van 98% tot 99,5%. Eenmaal ingesteld kunnen de schoonmaakrobots eigenhandig hun schoonmaakpad steeds opnieuw volgen.

Grote accu, efficiënt schoonmaken

De Nilfisk Liberty SC50 en SC60 kunnen tot wel 6 uur zelfstandig schoonmaken op 1 acculading. In die tijd kunnen schoonmaakmedewerkers zich richten op hoogwaardige schoonmaaktaken en werk dat om een menselijke touch vraagt.

Veilig

De Nilfisk Liberty SC50 en SC60 kunnen tot wel 6 uur zelfstandig schoonmaken op 1 acculading. In die tijd kunnen schoonmaakmedewerkers zich richten op hoogwaardige schoonmaaktaken en werk dat om een menselijke touch vraagt.

Brain OS van Brain Corp

Nilfisks Liberty SC60 is gebaseerd op ’s werelds meest gebruikte autonome besturingssysteem: Brain OS van Brain Corp. De SC60 heeft een groot schrobdek en kent minimale uitvaltijden. Deze schrobzuigrobot heeft uitgebriede programmeermogelijkheden.

SMS update

Als de Liberty schoonmaakrobot klaar is voor de volgende taak ontvang je een sms-bericht. Hiermee wordt onnodige stilstand voorkomen. Zo krijg je elke dag in minder tijd en met minder kosten meer oppervlak schoongemaakt.


Informatie schoonmaakrobots Nilfisk

Heb je interesse in de schrobzuigrobots van Nilfisk? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.

Meer weten over professionele schoonmaakrobots?

Ben je benieuwd naar de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie kunnen bieden? Hier vind je meer informatie over professionele schoonmaakrobots, de businesscase en de financiële opties.