Hako schoonmaakrobots

 

Het De RoboScrub 20 is de prijswinnende professionele schoonmaakrobot van Hako. Dit zelf rijdende technologische hoogstandje heeft zijn effectiviteit bewezen in uiteenlopende situaties. Van smalle paden in winkels tot grote oppervlakten van productielocaties. De RoboScrub 20 is  een schrobzuigrobot die langs obstakels manoeuvreert en tussen de bedrijven door ook als reguliere opzit schrobzuigmachine kan worden gebruikt.

Inzicht in data ✓

Veilig ✓

Eenvoudige inzet ✓

Voor de toekomst ✓

Eigenschappen van de RoboScrub 20 van Hako

  • Dual-modus: handmatige of autonome modus
  • Eenvoudig in gebruik: geen complexe programmering nodig
  • Extra functionaliteiten dankzij software updates
  • Veilig en betrouwbaar
  • Navigatie: ontwijkt obstakels moeiteloos
  • Creëert meerdere routes in ingewikkelde situaties
Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Zowel manueel of zelfstandig inzetbaar

Gebruik de RoboScrub 20 van Hako als handmatige schrubzuigmachine of zet hem in robotmodus. De RoboScrub 20 beweegt zich vervolgens eigenhandig langs de ingestelde route.

Gedetailleerde rapportagetool

De schoonmaakrobot RoboScrub 20 van Hako maakt slimme analyses van de draaiuren. Dit helpt je om de schoonmaakrobot operationeel slim in te zetten. De robot geeft je zelfs tips over bottlenecks en bepaalt of medewerkers nog wat training kunnen gebruiken.

Sensortechnologie

3D en 2D camera’s aan de voorzijde en beide zijkanten van de schoonmaakrobot zorgen dat de RoboScrub 20 zicht heeft op de omgeving en nieuwe routes goed in kaart brengt. Ook brengen diverse sensoren en camera’s constant bewegende en stilstaande obstakels in kaart, om botsingen te voorkomen.

Kostentechnisch sterk

Nadat medewerkers de deur achter zich dicht hebben getrokken kan de schoonmaakrobot rustig zijn rondes rijden. Schoonmaakmedewerkers hebben zo hun handen vrij voor hoogwaardigere schoonmaaktaken.


Informatie schoonmaakrobot Hako

Ben je geïnteresseerd in de schoonmaakrobot van Hako? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.

Meer weten over professionele schoonmaakrobots?

Ben je benieuwd naar de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie kunnen bieden? Hier vind je meer informatie over professionele schoonmaakrobots, de businesscase en de financiële opties.