Adlatus schoonmaakrobots

 

Het Duitse ADLATUS Robotics GmbH is een jong bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van schoonmaakrobots. De uitgebreide service en advies maken dat je de ADLATUS schrobzuigrobots optimaal kan inzetten. Met de ADLATUS CR 700 haal je innovatie, kennis en kwaliteit naar jouw schoonmaak.

Inzicht in data ✓

Veilig ✓

Eenvoudige inzet ✓

Voor de toekomst ✓

Eigenschappen van de ADLATUS CR700

De ADLATUS CR700 is een autonome schrobzuig robot. Met een geavanceerd navigatie systeem weet de robot exact de eigen locatie en welke route gevolgd moet worden. Ook in drukke omgevingen. Met behulp van vele sensoren kan de CR700 zelfs de moeilijkst detecteerbare objecten zoals mensen en hangende waarnemen en op een veilige manier reageren.

Om nog beter rekening te houden met de omgeving, kan de ADLATUS CR700 communiceren met andere slimme objecten en apparatuur. Bovendien kan de robot via de interface een taak krijgen om een specifieke plek schoonmaken. Dit kan de schoonmaakmedewerker eenvoudig doorgeven via de interface op een mobiel of tablet. Automatisch worden rapportages verstuurd naar de gebruikers zodat ze altijd inzicht hebben in de prestaties van de CR700.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS en onderhoudsvrije motoren is de ADLATUS CR700 zelfs bij intensief gebruik betrouwbaar. Naast autonoom schoonmaken kan de schrob zuig robot ook handmatig gebruikt worden. Door de eenvoudige interface is het schakelen tussen deze modi gemakkelijk en handig ingericht.

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Economisch

Door eentonig en zwaar werk over te nemen zorg je voor minder uitval van medewerkers én krijgen je medewerkers meer tijd voor de complexere schoonmaaktaken die een schoonmaakrobot niet kan. Met de ADLATUS CR700 wordt de effectiviteit hoger en houden medewerkers plezier in schoonmaken.

Duurzaam

De CR700 past de dosering van reinigingsmiddel en water aan op het niveau van vervuiling van de ondergrond. Zo bespaar je water en chemie. Wel zo vriendelijk voor het milieu.

Inzicht in data

Met de uitgebreide data die je ontvangt van de CR700 schrobzuig robot blijf je op de hoogte van de schoonmaakprestaties. Je kan de resultaten gebruiken om de kwaliteit continue te verbeteren, maar ook om te bewijzen hoe schoon een omgeving daadwerkelijk is. 

Veilig

Er is geen kans dat de ADLATUS robot een ongeluk kan veroorzaken. Met de vele sensoren detecteert de schrobzuig robot mensen en andere obstakels. Ze worden ontweken of de robot wacht tot deze veilig zijn weg kan vervolgen.

Eenvoudig

Elke schoonmaakmedewerker kan werken met de gebruiksvriendelijke interface van de CR700. Met behulp van voorgeprogrammeerde routes kunnen jouw medewerkers de robot snel op pad sturen. Zelfs via een mobiel of tablet is de CR700 aan te sturen.

Voor de toekomst

De toekomst van schoonmaak is hier. Hoe slimmer het gebouw, hoe beter de ADLATUS CR700 zijn werk kan doen. Met eenvoudige integratie in bestaande processen en flexibele inzet (ook ’s nachts) maak je jouw schoonmaak toekomstbestendig.


Informatie schoonmaakrobot Adlatus

Ben je geïnteresseerd in Adlatus schoonmaakrobots? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.