Robotmerken

Wanneer je een schoonmaakrobot wilt kopen, moet je goed weten welke opties je hebt. Naast Gausium zijn er meer leveranciers. Daarom hebben we alle merken van schoonmaakrobots op een rijtje gezet. Je kan ze makkelijk vergelijken en zo de juiste keuze maken. Kom je er niet uit? We denken graag met je mee!

Gausium Robotics

De meest geavanceerde robotlijn in de schoonmaak

De Ecobots van Gausium zijn de meest geavanceerde schoonmaakrobots in de markt. Ze worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, onderwijsinstellingen, industrie, Retail en grote doorstroomlocaties zoals luchthavens en stations. Door de uitgebreide veiligheidssystemen en sensoren weten de Ecobots precies waar ze zich bevinden en wat er in de omgeving gebeurt. Met de speciale dockingstations zijn ze in staat om volledig zelfstandig te opereren. Zo nemen de Ecobots zwaar en repetitief werk over zodat schoonmaakmedewerkers een hogere productiviteit en een beter schoonmaakresultaat behalen.

Nexaro

De compacte stofzuigrobot

Met de NR 1500 biedt Nexaro een flexibele en snel inzetbare stofzuigrobot. Deze kan onder tafels en stoelen werken, maar ook grote oppervlakken zijn geen uitdaging. Door de unieke benadering van de inzet van schoonmaakrobots en de juiste software is Nexaro een aantrekkelijke uitgever, ook voor particulieren.

Kärcher schoonmaakrobot KIRA B50

Intelligent Robotic Application

Adlatus schoonmaakrobots

Cleanfix schoonmaakrobot RA 660 Navi

Nieuwe technologie met de gebruikelijke kwaliteit van Cleanfix. Dat is de moderne schoonmaakrobot RA 660 Navi. 

Nilfisk schoonmaakrobots

Lionsbot schoonmaakrobots