Sanitairservice

 

Een fris en schoon toilet is belangrijk voor een positief bezoek. Met de sanitairservice van Groveko is de sanitaire ruimte altijd voorzien van voldoende voorraad en werkende dispensers. 

Innovatief ✓

Moderne uitstraling ✓

Altijd voorraad ✓

ISO-certificering ✓

Dispensers in bruikleen

Bij Groveko begrijpen we ook dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan dispensers die passen bij verschillende stijlen en indelingen. Of je nu op zoek bent naar strakke en moderne dispensers of juist naar klassieke en discrete ontwerpen, wij hebben voor elk wat wils.

Maak schoonmaken gemakkelijker en efficiënter met onze dispensers in bruikleen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van een schone en gastvrije omgeving. Samen zorgen we voor een hygiënische toekomst!"

 

Ecodos Easy

Maak je schoonmaak efficienter en duurzamer met de Ecodos Easy dispensers. Deze geven een exacte hoeveelheid milieuvriendelijk en hooggeconcentreerd schoonmaakmiddel. Verspilling wordt tegengegaan, 

Breed assortiment aan dispensers en vullingen

Ons brede assortiment biedt de keuze uit verschillende stijlen en 

Eigen technische dienst

Onze technische dienst installeerd de dispensers en onderhoudt deze. In geval van storing of problemen komen ze langs om dit te verhelpen.