Groveko Lease

Werk met de nieuwste schoonmaakmachines zonder investering met Groveko Lease. Zo haal je het beste schoonmaakresultaat én je werkkapitaal blijft vrij voor andere investeringen. Groveko biedt leasecontracten voor alle machines vanaf €1.500,-. Hierbij heb je de keuze uit financial lease of operational lease. De leasetermijn is in overleg vast te stellen zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

 

Welke leasevorm je ook kiest, voor een overzichtelijk bedrag per periode beschik je over een nieuwe schoonmaakmachine. Zo hoef je geen grote investering te doen. Maar hoe kies je voor de juiste leasevorm?

Financial lease

Bij financial lease ben je economisch eigenaar van de schoonmaakmachine. Dit betekend dat het risico bij jou ligt en je verantwoordelijk bent voor het onderhoud. Hiervoor kun je kiezen voor een apart servicecontract of full-service financial lease. De machine staat op de balans. Wanneer een leasecontract is aangevraagd, wordt deze door onze externe leasepartner beoordeeld. Aan het einde van het contract blijf je eigenaar van de machine.

Operational lease

Bij operational lease blijft Groveko eigenaar van de schoonmaakmachine. De machine komt dan ook niet terug op de balans van jouw bedrijf. Voor het onderhoud kun je kiezen voor een apart servicecontract of full-service operational lease. Aan het einde van het contract heb je een aantal opties: een nieuw contract afsluiten met een nieuwe machine, het huidige contract verlengen en de machine blijven gebruiken, de machine teruggeven of de machine overnemen.

Advies over het leasen van een schoonmaakmachine

Naast de verschillende mogelijkheden voor het leasen van een schoonmaakmachine, zijn er veel verschillende machines. Wil je weten welke machine het best bij jouw schoonmaakwerkzaamheden past en hoe je deze kan financieren? Neem dan contact op met de machinespecialisten van Groveko. Zij helpen jou niet alleen de juiste machine te kiezen, maar maken ook een persoonlijk voorstel.