Bright 'n Water

De ontwikkelingen op het gebeid van vloeronderhoud en vloerreiniging staan niet stil. Vloeren onderhouden kan vanaf nu op een duurzame manier met alleen water. De Bright ’n Water diamant vloerpads van Wecoline hebben een speciale toplaag die chemie overbodig maakt. Hierdoor heb je alleen water nodig voor strippen, reinigen en polijsten. Dat is goed voor jouw portemonnee én het milieu.

Het Bright ’n Water assortiment bestaat uit 5 verschillende vloerpads met elk een eigen toepassing:

Cleaning pad (groen) geschikt voor dagelijks onderhoud. Deze is ook droog te gebruiken om ook stroeve vloeren glanzend en schoon te houden.

Cleaning pad extra (blauw) speciaal voor dagelijks onderhoud voor vloeren van beton, keramiek, marmer en natuursteen.

Upgrade pad #1 (wit) voor het schrobben van vloeren met een onderhoudsachterstand.

Updrage pad #2 (geel) gebruik om de vloer te sluiten na het strippen.

Strip pad #0 (rood) ontwikkeld om de vloer te strippen en diep te reinigen.

De vloerpads zijn beschikbaar in een ronde en vierkante vorm zodat je ze op elke machine kan gebruiken. Op een high speed éénschijfsmachine kun je de pads zelfs droog gebruiken. Je vervangt de vloerpads wanneer de kleur is verdwenen. Omdat je geen chemie gebruikt, kom er ook niet mee in aanraking. Veilig én kostenbesparend.

Werkwijze marmer natuursteen / marmer composiet tegels

Benodigde pads: Upgrade pad #1, Upgrade pad #2 en Cleaning pad

Je gebruikt de Upgrade pad #1 voor de eerste (diepe) reiniging. Hierdoor krijg je een open en schone vloer. Vervolgens gebruik je Upgrade pad #2 om de vloer te sluiten met een lichte reiniging. Om de vloer volledig te sluiten en glanzend te krijgen gebruik je de Cleaning pad. Deze Cleaning pad gebruik je daarna voor het onderhoud.

Werkwijze marmoleum (linoleum)

Benodigde pads: Strip pad #0 en Cleaning pad

Voor het strippen van de vloer gebruik je de Strip pad #0. Hierna kan meteen de gewenste beschermlaag aangebracht worden. Voor reiniging, het gesloten houden van de vloer, onderhoud en behoud van glans kan de Cleaning pad gebruikt worden. Dit kan dagelijks of wekelijks met een schrobzuigmachine of een éénschijfsmachine, afhankelijk van de loopfrequentie. Bij gebruik van een highspeed machine is het resultaat een glanzende, maar stroeve vloer.

Werkwijze rubber en pvc vloeren

Benodigde pads: Upgrade pad #2 en Cleaning pad

Je gebruikt de Cleaning pad voor het dagelijks onderhoud en reiniging. Wanneer er achterstand ontstaat in het onderhoud, gebruik dan de Upgrade pad #2 voor het schrobben van de vloer. Daarna gebruik je de Cleaning pad weer voor standaard onderhoud. Ook hier kun je een highspeed machine gebruiken om een glanzende, maar stroeve vloer te krijgen.

Werkwijze keramische tegels

Benodigde pads: Upgrade pad #1 en Cleaning pad

Bij achterstand in vloeronderhoud gebruik de Upgrade pad #1 voor schrobben. Gebruikt vervolgens de Cleaning pad voor dagelijks of wekelijks onderhoud of reiniging, afhankelijk van de loopfrequentie.

Werkwijze terrazzo

Benodigde pads: Upgrade pad #1, Upgrade pad #2 en Cleaning pad Extra

Gebruik de Upgrade pad #1 voor (diepe) reiniging. Hierna gebruik je de Upgrade pad #2 voor het sluiten van de vloer met een lichte reiniging. De Cleaning pad Extra is voor het gesloten en glanzend houden van de vloer. Het diamantmengsel zorgt ervoor dat de vloer in optimale conditie blijft. Zelfs bij het onderhoud van intensief gebruikte oppervlakken.