Wecoline

 

Een perfect schoonmaakresultaat is afhankelijk van de schoonmaker. Maar een gemotiveerde en vakkundige schoonmaakmedewerker kan alleen een perfect resultaat behalen met schoonmaakproducten van hoge kwaliteit. Wecoline zorgt voor de kwaliteit van producten én het plezier in schoonmaken zodat jouw schoonmaakmedewerkers gemotiveerd aan het werk zijn.

Waarom Wecoline?

Wecoline is een producent van duurzame en hoge kwaliteit schoonmaakmaterialen. Ze zijn continu bezig met het bedenken van nieuwe oplossingen en concepten. Niet alleen om het schoonmaken makkelijker te maken, maar ook om de milieu-impact van jouw schoonmaakwerkzaamheden te verminderen. Wecoline stelt de gebruiker centraal. Zo bieden ze altijd een optimaal aanbod dat perfect aansluit op de behoefte van de schoonmaakbranche.

Bekijk ons brede assortiment aan Wecoline producten op onze webshop

Breed assortiment

Wecoline biedt schoonmaakmaterialen voor alle toepassingen. Van microvezeldoeken en hulpmaterialen tot werkwagens en vloerpads. De producten zijn ergonomisch en efficiënt. Unieke concepten als Clean ’n Easy met kant-en-klare geïmpregneerde doeken zorgen voor sneller schoonmaken en gemak. De Bright ’n Water vloerpads zijn revolutionair doordat er geen chemie meer nodig is voor vloeronderhoud. Kijk op onze webshop voor alle Wecoline producten.