Vermop Professional Cleaning Systems

 

In verschillende schoonmaakbranches zijn verschillende uitdagingen en daardoor ook verschillende oplossingen. Bij kantoren moeten grote oppervlaktes worden schoongemaakt en veel afval moet worden weggevoerd. Sanitaire ruimtes worden druk bezocht, hebben kleurcodering nodig en hebben dispensers die bijgevuld moeten worden. Bij ziekenhuizen en verzorgingscentra staat de veiligheid van de patiënt én medewerker centraal en is hygiëne essentieel. Voor Cleanrooms is hygiëne en schoonmaken beslissend voor de kwaliteit van de productie. Vermop biedt de oplossing voor elke schoonmaakuitdaging.

Waarom Vermop?

Vermop levert schoonmaakmaterialen en werkwagens voor de professionele schoonmaak. De producten zijn functioneel, duurzaam en van hoge kwaliteit. Niet gek dus dat Vermop een ISO 9001 en 14001 certificering heeft. Daarnaast leveren ze minimaal 10 jaar lang reserveonderdelen voor jouw Vermop schoonmaakproducten. Zo ben je verzekerd van kwaliteit.

Kijk op onze webshop voor ons brede assortiment aan Vermop producten

Modulaire schoonmaaksystemen

Niet alleen levert Vermop hoge kwaliteit, ook combineren ze persoonlijk advies met uitzonderlijk flexibele en modulaire schoonmaaksystemen. Samen met Groveko en Vermop zorg je voor een perfect afgestemde schoonmaakinrichting. De werkwagens kunnen volledig gepersonaliseerd worden met het logo van jouw bedrijf. Voor kleinschalige zorg is het zelfs mogelijk de werkwagens op te laten gaan in de omgeving. Zo worden prikkels voor de bewoners voorkomen.

Vermop levert ultra hygiënische ergonomische hulpmaterialen en personaliseerbare modulaire werkwagens van hoge kwaliteit voor de professionele schoonmaak. Optimaliseer jouw schoonmaakwerkzaamheden en kom naar Groveko voor een gesprek.