UriWave

 

Sanitaire voorzieningen zijn overal. Elke branche loopt wel eens tegen het volgende probleem aan: nare geuren die vrijkomen. Dit is voor bezoekers niet erg prettig en laat een minder goede indruk achter van jouw bedrijf. UriWave heeft innovatieve producten die vieze luchtjes voorkomen en het toiletbezoek weer aangenaam maken. Denk aan luchtverfrissers die ruim een maand op één vulling werken, geparfumeerde plasschermen die spetteren tegengaan en toiletblokken zonder chemie.

Waarom UriWave?

UriWave biedt langdurige en milieuvriendelijke oplossingen voor het voorkomen van vieze geuren in jouw sanitaire omgeving. De geparfumeerde producten hebben geen chemie nodig en geven lange tijd een frisse geur af. Een fris ruikend sanitair zorgt niet alleen voor een positieve beleving voor de bezoeker, de bezoeker gaat zich ook netter gedragen met een schoner toilet als resultaat. Met UriWave bespaar je tijd én worden jouw schoonmaakwerkzaamheden makkelijker.

Bekijk onze webshop voor ons brede assortiment UriWave producten.

Milieuvriendelijk

Alle producten van UriWave zijn volledig recyclebaar en lossen niet op in water. Dit voorkomt dat schadelijke stoffen in het water komen. Het geparfumeerde materiaal maakt chemie overbodig en geeft minimaal 30 dagen een frisse geur af. De unieke luchtverfrissers hebben geen drijfgassen nodig.

Plasschermen

De UriWave plasschermen zijn zo ontwikkeld dat spetteren minimaal is. De antibacteriële werking in combinatie met het parfum geven zo veel frisse geur af dat de urinoirs en omringende ruimtes zeker 30 dagen geen vieze geuren hebben. De urinoirmatten zijn flexibel waardoor de urine snel wegstroomt. Er is keuze uit negen verschillende geuren.

Luchtverfrisser UriWave Intensity

UriWave Intensity is een unieke luchtverfrisser. Het parfum wordt verspreid via de deksel aan de voorkant. Verwissel eenvoudig de deksel en je kan ruim 30 dagen genieten van een aangename geur. Door middel van een lichtsensor bespaart de dispenser op batterij. Via een Sonor alarm wordt een waarschuwing gegeven voor het verwisselen van de vulling.