Nilfisk

 

Meer dan honderd jaar aan ervaring maakt dat Nilfisk schoonmaakmachines van de hoogste kwaliteit produceert. De vloerreiniginsmachines, stofzuigers en hogedrukreinigers maken jouw schoonmaakwerkzaamheden zo slim en efficiënt mogelijk. Sinds Nilfisk de eerste elektrische stofzuigers introduceerde zijn ze niet gestopt met innovatie. Sterker nog, momenteel zijn ze bezig met het ontwikkelen van slimme en autonome schoonmaakmachines. Zo maak je nu én in de toekomst optimaal schoon met de schoonmaakmachines van Nilfisk.Waarom Nilfisk?


Nilfisk werd opgericht vanuit de visie om producten van de hoogste kwaliteit te produceren. Nilfisk biedt een uitgebreid assortiment premium consumentenreinigingsproducten, waaronder hogedrukreinigers, nat- en droogzuigers en stofzuigers, alsmede professionele reinigingsapparatuur die lang meegaan en consistent goede prestaties leveren.
Door voor Nilfisk.com te kiezen, profiteer je van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van reiniging.

 
Kijk op onze webshop voor ons uitgebreide assortiment Nilfisk producten

Geïntegreerd serviceaanbod

Nilfisk biedt voor haar schoonmaakrobots, de Liberty SC50 en de Liberty SC60, een geïntegreerd serviceaanbod. Dit servicepakket biedt productinformatie via een online portal en 24/7 ondersteuning.

98% tot 99,5% schoon

De unieke technologie van de schoonmaakrobots Liberty SC50 en SC60 kan schoonmaakroutes uitstippelen met een dekking van 98% tot 99,5%. Eenmaal ingesteld kunnen de schoonmaakrobots eigenhandig hun schoonmaakpad steeds opnieuw volgen.


Grote accu, efficiënt schoonmaken

De Nilfisk Liberty SC50 en SC60 kunnen tot wel 6 uur zelfstandig schoonmaken op 1 acculading. In die tijd kunnen schoonmaakmedewerkers zich richten op hoogwaardige schoonmaaktaken en werk dat om een menselijke touch vraagt.

Veilig

De Nilfisk Liberty SC50 en SC60 kunnen tot wel 6 uur zelfstandig schoonmaken op 1 acculading. In die tijd kunnen schoonmaakmedewerkers zich richten op hoogwaardige schoonmaaktaken en werk dat om een menselijke touch vraagt.


Brain OS van Brain Corp

Nilfisks Liberty SC60 is gebaseerd op ’s werelds meest gebruikte autonome besturingssysteem: Brain OS van Brain Corp. De SC60 heeft een groot schrobdek en kent minimale uitvaltijden. Deze schrobzuigrobot heeft uitgebriede programmeermogelijkheden.

SMS update

Als de Liberty schoonmaakrobot klaar is voor de volgende taak ontvang je een sms-bericht. Hiermee wordt onnodige stilstand voorkomen. Zo krijg je elke dag in minder tijd en met minder kosten meer oppervlak schoongemaakt.Informatie schoonmaakrobots Nilfisk


Heb je interesse in de schrobzuigrobots van Nilfisk? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.