Gausium Robotics

De schoonmaakrobots van Gausium Robotics, de Ecobots, zijn het neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. De Ecobot veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. 

Gausium Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gausium Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit. Samen met deze schoonmaakrobots til je jouw schoonmaak naar een hoger niveau.

Plan een gratis demo

De Ecobots zijn zeer veilig in gebruik doordat elke robot is voorzien van 2D en 3D LiDar (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt de robot zich automatisch zonder noodzaak voor menselijk ingrijpen. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

De volgende schoonmaakrobots zijn via Groveko beschikbaar in Nederland: