Gausium Robotics

 

De schoonmaakrobots van Gausium Robotics zijn het neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. De Gausium veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. 

Koploper in technologie

Detecteerbare producten lossen een groot probleem op in de food-industrie: Het voorkomen van productvreemde materialen in het productieproces. Tijdens het verwerken van voedsel kunnen er onbedoeld materialen in de productie terecht komen die je daar niet wilt hebben. Voorbeelden zijn haar, gebroken glas, plastic, papier of handschoenen.


Veilig in gebruik

De Gausium robots zijn zeer veilig in gebruik doordat elke robot is voorzien van 2D en 3D LiDar (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt de robot zich automatisch zonder noodzaak voor menselijk ingrijpen. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting