EcoWipe

Ecowipe logo Kleur

EcoWipe levert een scherpe prijs papierwaren met een (Europees) ecologisch keurmerk. Papierwaren, zoals toiletpapier, papieren handdoeken, wipes, boxrollen en papieren poetsrollen. Het bijzondere aan EcoWipe is dat alle producten in de ‘washroom solutions’ lijn, geproduceerd zijn van 100% gerecycled papier. Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit met een knipoog naar het milieu. Naast EcoWipe hygiënepapier zijn bij Groveko ook de bijpassende dispensers en zepen verkrijgbaar. Hier vindt u ons complete EcoWipe assortiment.

Papier recyclen voor een beter milieu

Aan professionele papierwaren zoals papieren handdoeken en toiletpapier worden hoge eisen gesteld. Zowel op het gebied van hygiëne als aan het gebruik ervan. EcoWipe houdt rekening met beide. Papier wordt hoofdzakelijk gemaakt van houtvezels van bomen. Papier maken van oud papier (’recyclen’), legt geen beslag op grond voor bosbouw en is dus beter voor het milieu. EcoWipe toiletpapier en poetsrollen zijn gemaakt van ‘post-consumer’ oudpapier, kranten, tijdschriften, verpakkingen en dergelijke. Hoe langer het papier in de kringloop blijft, des te beter voor het milieu. Het resultaat van EcoWipe mag er zijn. Landelijk kiezen steeds meer bedrijven bewust voor ons groeiende assortiment EcoWipe producten, omdat EcoWipe papierwaren ecologisch, economisch en sociaal verantwoord geproduceerd worden. Lees hier meer over onze keurmerken.

EcoWipe papierwaren zijn snel afbreekbaar

Een extra voordeel is dat EcoWipe producten snel afbreekbaar zijn. Daarnaast zijn de papieren handdoeken en het toiletpapier minstens zo prettig in gebruik als traditionele papierwaren. In veel gevallen zijn EcoWipe producten zelfs ook nog goedkoper in gebruik. De slimme en milieuvriendelijke verpakkingen zijn makkelijk te recyclen. Het EcoWipe assortiment is bijzonder breed en richt zich op bijna alle ‘washroom’ toepassingen, grootkeukens en industrieën.

EcoWipe kiezen op basis van uw behoeften

Groveko bedient haar klantenkring graag met een betrokken en prettige service. Hierbij houden wij rekening met uw specifieke eisen en wensen. Bijvoorbeeld, hoe vaak en door wie uw sanitaire installaties worden gebruikt, welke eisen u stelt aan de kostenbeheersing, de balans tussen comfort en prijs en hoe vaak er wordt schoongemaakt. Op basis van deze uitkomsten geven wij graag een gedegen advies dat perfect past bij uw wensen en behoeften. Of u nu in de zware industrie werkt of in de zorg, Groveko is uw partner in papierwaren. Neemt u gerust contact met ons op voor een advies op maat!